Aslimm papatyam-34 merhaba , eğitime başladığınız zaman sabah bezi kuru oluyor muydu ? Geceyi nasıl yaptınzı
papatyam-34 Aslimm Merhaba gece bez takmadım bir kere yatağına işedi sonrasında gece hiç yapmadı çamaşırı hep kuruydu çişini sabah uyanır uyanmaz yapıyor
papatyam-34 _ebru_ Amin cümlemizin inşallah 🙏 ağlamaya ben de çok sinir oluyorum ama yapacak bir şeyim olmuyor ne yazık ki oğlum 2.5 yaşında kızım 6 aylık
Aslimm papatyam-34 peki eğitime başlarken bezi kuru mu kalkıyordu? Benim oğlum 27 aylık sabah uyandığında bezi dolu oluyor acaba erken mi
papatyam-34 Aslimm Çiş eğitimine başlayana kadar hep dolu uyanıyordu hatta sabah uyandığım da bezi çıkarıp direk çiş eğitimine başladım o zaman da bezi doluydu gece bez takmadım bir kere yatak göl oldu sonra bir daha olmadı 😂
Aslimm papatyam-34 öyle mi ? Bende böyle dolu kalkınca acaba hazır mı değik diyordum. İnşallah bende cesaret edip başlayayım, bebeğim de 6 aylık biraz gözümde büyütüyorum ☺️
papatyam-34 Aslimm benim de kızım var 6 aylık ama engel olmuyormuş gerçekten bende çok büyütüyordum gözümde hatta iki kere denedim olmuyor diye bırakmıştım bu sefer hallettik çok şükür 😂
Aslimm papatyam-34 bende en kısa zamanda deneyeceğim inşallah, sizin oğlunuz kaç aylık tam olarak? Benim oğlum 27 aylık