2_oglanannesi Anneler evim yazın genel olarak çok güneş alıyor. Yatak odası ve çocuk odasına panjur mu taktırsam diyorum. Gündüz uykusunda çok sorun yaşarım gibi geliyor. Güneş için nasıl bir önlem almalıyım?
Azyef 2_oglanannesi valla kaynanamlar yaptırmıs bayramda gittim ya su uc dort gunde ac ac kapa 😄gece gibi sabah erkendende kalkmadılar 6dadegilde 7de 7.30 kalktıalr 😃 ama maliyetli dersen karartma perdesıde aynı işi goruyor otellerdeki gibi
etuerk 2_oglanannesi benim evimde panjur var ve çok memnunum Türkiye’de ki eve mecbur karartma perde aldım aynı işi görüyor maddi olarak el veriyorsanız yaptırın derim
cokbilmismom 2_oglanannesi karartma perde kullanıyorum çocuğun odasında hem ısıyı kesiyor hemde ışığı. Perde istemezseniz yatak odamda da stor olanini kullanıyorum oda çok iyi isiyida baya kesiyor evin sabahtan akşama kadar güneş alıyor. Panjur masrafına değmez
2_oglanannesi etuerk panjur çok mu masraflı? Hiç bilgim yok o yüzden soruyorum. Normal ebatta bi yatak odası camı ne kadar tutar ki acaba
Pelin232323 2_oglanannesi evimde panjur var bir kaç hafta kullandım gündüz uykusunda gündüz gece karıştırmaya başladı. Gündüz uykul süresi arttı uyku duzeni bozuldu bende kullanmamaya başladım ama herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi