sassolsobe2 Merhaba 15 aylık sabah kahvaltısında pankek vs yapmak istiyorum veya farklı şeyler fakat yumurta alerjimiz var , kahvaltıda farklı neler verebilirim (köy yoğurdu , köy peyniri , zeytin , tahin pekmez , labne dışında)
kirazmevsimi_ sassolsobe2 yumurtasız olur mu bilmiyorum ama sebzeli mücver deneyebilirsinkz içersine peynir katarak.
Lolik sassolsobe2 kaşarlı tereyağlı patates Muhlama Yumuşak tost Yulaflı meyveli lapalar Patates tostu/kabak tostu
Deletedmom192 sassolsobe2 köy peyniri yazmıssınız ama zehırlenme yapmaya en musaıt seyler koy peynırı dıyor doktorlar.
sassolsobe2 kirazmevsimi_ onu yazmayı unutmuşum evet onu da yapıyorum yumurtasız şekilde ama 1 aydır yapmıyorum iyi oldu hatırlattığınız onu da yarın yapayım , teşekkürler ☺️
mistikco sassolsobe2 eşim birkaç gün beklemiş ve tuzlanmamış peynirle hastalandı ishal vs oldu, bence de dikkat edin. Ben tuzlayıp salamura kaldırdım kaynatıp, tuzunu götürüp öyle veriyorum.
sassolsobe2 Deletedmom192 pastörize olayından söylediğinizi şimdi anladım , tuzlayıp dolapta muhafaza edip 4-5 gün içinde tüketiyoruz iyice tuzunu götürdükten sonra , kendi hayvanlarımızdan biz yapıyoruz yani
melisaugtr sassolsobe2 alerjik/vegan bir sürü sayfa ve tarif var instagramda. Bir araştırın isterseniz. Ben de oralardan buldum. Pankek tarifi atayım hayatımda yediğim en güzel pankeklerden biri bence.
melisaugtr şekeri tariften biraz az koyuyorum. İsterseniz başka bir şeyle de tatlandırabilirsiniz. Afiyet olsun 🌺