Hilallb Kızlar yarın genel anestezili kürtaj olucam 7 haftalık bebegıj gelısımı durmus ama korkuyorum daha önce kürtaj olanlar bilgi verebilir mi nasıl oluyor sürec ?
balkan77 Hilallb anlamıyorsun canım uyandığında ağrın oluyor ama ağrı kesici iğne yapıyor bir daha hissetmiyorsun doğum kontrol hapı ve antibiyotik vermişti bana
ayseayliz Hilallb Merhaba bende 8 haftalık bebeğim kalbi durması sonucu kürtaj oldum. Bende genel anestezi ile oldum çok kısa bir işlem eşim gidip gelmen yarım saat olmadı bile diyor. Uyandığımda çok hafif alt tarafta ağrı vardı ama öyle aşırı değil . Kanamamda oldu ama hepsi normal bir durum. Öyle çok ağrılı sancılı bir süreç değil çok çabuk toparlıyorsunuz beden olarak
Umaysmom78 Hilallb merhaba benimde başıma aynısı gelmişti 3 yıl önce hiç bişey hissetmiyosunuz uyandığınızda herşey normal oluyo geçmiş olsun bu arada 🌺
Nurci Hilallb bende cuma günü olucam aynı stres bende de var daha öncesinde de olmuştum genel anestezi olduğu için hiç birşey hissetmiyorsunuz adet sancısı gibi sancı olmuştu bende tabi kanama oluyor yanınıza giderken yedek iç çamaşırı birde ped alın
kare 3 kere oldum.korkulacak bişey yok zaten hiç bişey hissetmiyorsun uyanıncada benim ağrım pek olmamıştı
Hilallb ayseayliz inşallah dediginiz gibi olurr bende streslıyımm evde 2.5 yasında bebegım var tekrar onla ılgılenebılım diye aklım hep onda birde giderken yanıma alman gereken kısısel esya var mı ?
ayseayliz Hilallb Yedek iç çamaşırı ve ped alabilirsiniz. İsterseniz yedek kıyafette alabilirsiniz her ihtimale karşı
Hilallb Umaysmom78 çok teşekkür ederimm birazda olsa içim rahatladı gercekten üşenmeyip geri cevap yazdıgın ıcın cok teşekkür ederim allah bu saate ne dılegınız varsa kabul etsin inşallah🙏
yeniannesibel Nurci geçmiş olsun canım. Ben de bugün gittim doktor hemen kürtaj yapabilirim genel anestezi olursun hıc bor şey hıssetmezsın dedi. Ben de yarın olsun dedim aç karna gel dedi. Hem çok üzüldüm ağlamaktan mahvoldum hem de korkuyorum
selambengeldim Hilallb öncelikle geçmiş olsun şimdiden. Bende bir kaç ay önce kürtaj olmuştum. Uyandığımda sersemdim bi yarım saat kadar yol geldik eve o arada kafamı toparlayamadım sadece, sanırım anestezinin etkisiydi. Eve geldim yemek yaptım konu komşu geçmiş olsuna geldi onları ağırladım 😂 ağrım falan olmadı hiç. Ben giderken yanıma ped ve terlik almıştım sadece bir de çıkarken giymek için eşofman takımı.
yeniannesibel Hilallb çok geçmiş olsun canım inşallah iyisindir. Benim de aynı senin gibi normalde sekiz haftalık ama gelişememiş 6 haftalık kalmış. Doktor kürtaj dedi yarın olucam. Hem çok üzgünüm hem korkuyorum
Hilallb yeniannesibel benimde öyle hafta olarak geride kalmıştı kürtajdan cıktım cok sukur hıcbırsey anlamadım hic korkma normal damar yolu acıyolar bır odaya alıyolar ordan anestesı verıyolar hemen uyku modu zaten hıcbırsey anlamadım sonrasında esım yarım saat ıcınde gittin geldın dedi sonrasında bıraz dınlenıp taburcu oldum evdeyım sımdı cok hafıf adet sancısı gibi sancılar oluyor ama cok normal
Hilallb yeniannesibel sakın korkma aglayıp hıc kendınıde üzme nasıp degılmıs böylw haftalarda olan kayıplar genelde saglıklı bebekler olmuyormus zaten allahın vardır bır bıldıgı gecikiyorsa guzellesıyodur hıc korkma ınan bana
Nurci yeniannesibel hiç korkma canım hiç birşey hissetmiyorsun ben oldum geldim eve ağrı sızı hiç birşey yok zaten. Uyutuyorlar benim hepsi 15 dk sürdü uyutulmam işlem ve geri uyanmam
yeniannesibel Hilallb çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur ve sağlıkla bebegını kucağına alırsın. Şimdi biraz daha iyiyim yarın yanıma almam gereken bir şey var mı canım neye dikkat etmeliyim ped çamaşır falan koydum
biimiyomyardimet Hilallb ben 15 gün önce oldum, çok korkmuştum boşaymış. Hiç korkmayın, telaş yapmayın. 2 saat hastanede dinlendim o kadar.. ilk gün biraz halsizlik, ağrım filan oldu yattım hep 2. Gün normale döndüm. Geçmiş olsun ❤️🩹
yeniannesibel biimiyomyardimet sağol canım ben de eve geldim şimdi korktuğum gibi değilmiş hiç. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere