Yagmurdr Merhaba arkadaşlar oğlum 3 yaşında kendi yaş grubunda bir çocuk ya da bir misafirliğe gittiğimiz zaman o evden çıkarken kıyamet koparcasına ağlıyor bu neden olabilir ya da bunun nasıl önüne geçebilirim yaşayan var mı başına gelen var mı utanıyorum artık gerçekten. Tüm apartmanı başımıza toplayacak resmen öyle ağlıyor. Bunu sürekli yapar halde bebekken yapmıyordu şimdi yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum
hunilimomy Yagmurdr evden misafir giderken de benim oğlum agliyor yeterki kapi açılsın 😀30 aylik ben insan sevmiyorken o bi o kadar insan canlısı
biimiyomyardimet Yagmurdr 3 yaş benimde kızım bu sıra başladı evet 🤦🏻♀️ yani her gün gördüğümüz insanlar da olsa dönüşlerde mutlaka ağlıyor tam sakinliyor yolda sonra evin sokağını tanıyınca tekrar kriz başlıyor 😅😅 Buda dönemsel geçici bir şeydir umarım🥹
Kisirvetursu Yagmurdr benimkide öyle:( birine gidelim veya birisi gelsin gitsin arkasından 1 saat catlar gibi ağlar
Yagmurdr hunilimomy ya gerçekten neden böyle oluyor anlamıyorum utanıyorum da bir yere gitmek istemiyorum bu yüzden:)) eskiden yapmazdı
Yagmurdr biimiyomyardimet ay yemin ediyorum aynısı ben zannediyorum ki benim oğlan da sıkıntı var doktora mı götürsem diye düşündüm her gün de görse oradan çıkınca kıyamet kopuyor yani güzel güzel eve gelmek yerine ağlamayı tercih ediyor eskiden şey derlermiş el meraklısı sanırım benim oğlan en meraklısı 🤣🤣
biimiyomyardimet Yagmurdr ahahha evet dimi, bulunduğu yerden güzel ayrılmadığı için ertesi gün de pişmanlıkları oluyor bide bay bay yapmadım, öpücük yapmadan çıktım, iyi geceler demedim filan diye 😂
Kedilivebebeli1 28aylık bizdede bu durum bir aydır falan var bir komşu çocuğu gelsin arkasından yollamamak için muhakkak ağlar biz oraya gittiğimizde evden çıkarken ağlar kendini yerlere atar gelmemek için.Bayramda çocuklar kapıya geldi eve soktu zorla biraz durdular giderken peşlerinden kıyameti kopardı hergün olmasada 2günde bir sitenin bahçesine iniyoruz sürekli birilerine gidip geliyoruz ama buara maalesef böyle
Yagmurdr Kedilivebebeli1 biz de oyun grubuna verdik ordan gelirken yapmıyor sanırım tatmin ediyor 4 saat çocuk görmek
Yagmurdr Kisirvetursu aynen ya valla sinir oluyorum o hareketine bir yere gidesim gelmiyor inşallah düzelirler