eydemir Anneler merhaba. Rota ve Menenjit aşısı yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız hangi aylarda ve kaç doz yaptırdınız?
TalentedMom eydemir ilk oğlumda hepsini yaptırdım ama hatırlamıyorum 5 sene oluyor doktorunuza sorun her doktor farklı aylarda istiyor
afrAybars eydemir rota aşısını 2. ve 4.ayda toplam 2 doz Menenjitte 5 doz yapıldı ama aylarını hatırlamıyorum canım
aslhnkrts eydemir rotayı yaptırdık 5, ve 7, ayda rotarix yaptırmıştık biz menenjiti bir yaşından sonra yaptırcaz dedik yani bir ay sonra yapılacaktı kızım şuan hasta onun da tarihi ertelendi
hndathn eydemir yaptırdım. 3 ve 5.ayda rota 13.ayda tek doz nımenrıx 24 ve 26.ayda 2 doz Bexsero seklınde ayarladı çocuklarımın doktorları öyle yaptırdık
likeli eydemir 3 ve 5. Aylarda rota yapıldı 2,4,12. Aylarda nimenrix 3,5,13. Aylarda bexsero yapıldı. Menenjit için doktorlar farklı farklı takvimler ve dozlar belirleyebiliyorlar. Rotanın ilk dozunun 15. Haftadan önce yapılması lazım.
ayisit Rota 2. Ve 4. Ayda, menenjit (nimenrix) 6. Ayda (bexero) 7.ve 9. Ayda yaptırdık. 2 hafta sonra nimenrix aşısının 2. Dozu yapılacak.
adasmummy eydemir 3 ve 5. Aylarda rota ve menenjit yaptırdım menenjitin 3.dozunu da 12.ayda yaptırıcam
myavocado eydemir her ikisini de ilk dozlarını 3. ayda ikinci dozlarini 5. ayda yaptırdım. Menenjitlerden bexero olanin 7. ayda üçüncü dozunu da yaptırdık. Doktorumuz böyle önerdi,
esra55_28 eydemir rota 3 ve 5 ayda menenjit 7 ve 9 . ayda yaptırdım 13. ayda tekrardan yaptircam 3 doz olarak konuştuk doktorumuzla
mooomm01 eydemir rota yaptırdım ben sanırım 3 ve 5 aylarda aşı takvimi boştu o yüzden o ayları seçmiştik
_YanakReisinAnnesii eydemir rota aşısını 3. Ve 5. Aylarında 2 doz oldu. Menenjitlere bazı sağlık sorunları yüzünden başlayamamıştık bebekken,yeni başladık 3 buçuk yaşında şuan. 2 doz bexero,1 doz nimenrix planladı çocuk doktoru. Son 1 doz bexeromuz kaldı bu ay sonra bitiyor o da.
eydemir Teşekkür ederim bilgiler için 🥰 Menenjit aşısı için takvim seçenekleri ve doktor önerileri de çok fazla bundan dolayı merak ettim hangi aylarda yapıldığını. Birde şuanda 2,5 aylığız 3. Ayımızda rota aşısı yaptıracağız fakat menenjitten emin değilim. İkisi aynı anda ağır mı gelir bilemedim Menenjiti ilerleyen aylarda yaptırmayı planlamıştım.