pimpiriklianne43 ahlasmomm_ aslında galiba bizimde biraz azaldı ama mizmiz sürekli hiç yatıp depinmiyor sürekli kucakta gezerse susuyor yere yada ana kucağına yatirdimmi agliyor
ahlasmomm_ pimpiriklianne43 başka sıkıntısı olabilir mi erken diş çıkartan bebeklerde oluyor damaklarına bir bakın
pimpiriklianne43 ahlasmomm_ bende şüpheleniyorum salyasi çok fazla arttı ve eli sürekli ağzında ama görünür birsey yok
ahlasmomm_ pimpiriklianne43 bizim de öyleydi aşırı huysuzdu damakları hafif şişti ama 9 aylık olmasına yakın çıktı diş zor patlattı
doruk14 Aysimakusum ben kullandım bebeğim daha cok krızler gecırdı bıraktım rahatladı sab simplex kullanıyorum o ıyı gelıyor
esrabayy Aysimakusum sab simplex, nurse harveys ,maflor, clinikid masaj yağı hepsini kullandım ama en en en çok relactazdan memnun kaldım
Aysimakusum esrabayy ne şekilde kullandınız günde kaç kez kaç damla aç tok Ona göre bende öyle vereyim🙏
ahlasmomm_ pimpiriklianne43 damakta çizgi oluşuyor o zaman çıktı bizim Tetagil kullanmıştım o zamanlar ama sonra büyüdüköe etki etmedi
neslihanada Aysimakusum her emzirme öncesi 2 3 damla geceleri vermiyordum rahat ediyordu akşama kadar veriyordum
zeynepserapada Aysimakusum 4 saatte bir aç karnına verdim ilk kutuyu ikinciyi daha az verdim gün içerisinde