aryabebek473_ Kızlar bebeğim 7 aylık sütüm yetmiyor artık mama vercem sma sevmedi hangisini önerirsiniz? Ek gıda da pek yemiyor
sinemisxs Hipp en iyisi doktorum da önermişti ama oğlum içemedi bir çok mama denedim sadece aptamil içiyor aptamil de gaz şikayetleri çok fazla suan 8 aylık olduk hala kullanıyoruz gaz sorunumuz falan olmadı başladığımda 5 aylıktı gazlı donemı gecmıstım onunda etkisi olabılır aryabebek473_
aryabebek473_ sinemisxs bnde hippi denemeyi düşünüyorum bebeğim çok zayıf hiçbişey yemiyor ne denesem boş
sinemisxs aryabebek473_ kaç kilo acaba benimkide zayıf aynı şekilde ek gıda ya da pek hevesli değil valla etrafımda artık çok zayıf hiç 8 aylık durmuyor vs laflarını duymaktan hem çok yoruldum hem çok üzülüyorum ama oğlum hem erken doğdu hemde 2 kilo doktoru da gayet iyi demişti en son bu ay bakalım ne dıycek kilo almamış gibi brıswy bu ayda
aryabebek473_ Bnm kızım 7 aylık 6 buçuk kilo anne sütü veriyorum sütüm hiç yaramadı herkes çok zayıf dıyıp durdu bu bayram zıkkım ettiler bana resmen misafir gelenlerin bebeklerin yanında bnmki yenidoğan gibi duruyordu çok üzülüyorum bu duruma
sinemisxs aryabebek473_ eğer doktor kilosu normal dıyorsa bence mamaya geçmeyin ben mecburiyetten geçtim benim oğlumda 7.5 kilo 7 aylıkken 7.200 civarıydı tabi doğum kilosuna göre iyi diyor doktor ama işte etraf baskısı bildiğinden de emin olamıyor insan
mamalika aryabebek473_ benim bebeğim de prematüre doğduğu için akranlarından küçük haliyle ama yine de çok küçük lafını duymak beni de hep üzdü. Aynı ayda bebekler kocaman. Ama kilo her şey demek değil. Sağlıklı olsun keyifli olsun yeter. Doktorunuzun dediğini dinleyin sadece
sept2409 Hipp benim kızımda gaz yaptı sma kullanıyorum çok memnunum anne sütü + mama beraber gidiyoruz
SiMac Biz de aptamille başladık gaz sorunumuz çok oldu sma da kusma oldu hipp keçi sütü bazlı olanından kullanıyorum şuan ek gıdada aldığımız için hipp in herşeyinden çok memnunum