Seymaass oğlum 4,5 yaşında şu an geçen yaz değil bi önceki yaz daha 3 yaşına 3 ay kala başladım ben hamileydim bebek doğmadan bezden kurtulmasını istedim yaz aylarında tuvalet eğitimi daha kolay oluyor bi külot şort giydiriyorum hemen çıkarması kolay oluyor kışın çok kalın giydiriyorum ben külot içlik pijama falan o yüzden yazı tercih ettim ben. Çocuk gelişiminde en zorlandığım bağıra çağıra öğrettiğim bi tuvalet eğitimi sürecimiz oldu hamile olduğum için hormonlardan sanırım sürekli asabi gergin sinirliydim ve bunu çocuğuma da yansıttım ister istemez şu an vicdan azabı yaşıyorum o ayrı. Ama 2-3 ayda tam olarak öğrendi. Afedersin çişi için küçük bi kutu yaptım o kutuya hemen şortunu indirip yaptırıp sonra klozete döküyordum ama büyük abdest için lazımlık çok işime yaradı. İlk zamanlar dışarıya gidince muhakkak bez bağladım çişi gelince ona yapıyordu hemen. Evde bezsizdi hep gece uyurken de takmadım hiç altına fazladan çarşaf falan seriyordum kaçırırsa diye. Tuvaleti tam öğrenince tuvaleti geldiğinde bezine yap annecim dememe rağmen asla yapmadı tuvalete gidelim diyordu 3 ay tam sürdü bizim öğrenmesi için