Orenda_ Hapşıranlar,burnu tıkananlar akanlar burada mısınız😂🤧 baş ağrısı, vücut ağrısı hepsi var kızlar,burnum sızlıyor bir de ya çok fenayım 😵
esar3142561 Orenda_ bu sabah başladı maalesef bebeğime bulasacak diye cok korkuyorum memleketimiz cook soğuk 😶🌫️
Cylnmiray Orenda_ arefe günü memlekete gittik bayramın 1.gununden beri sürünüyorum hala iyileşemedim ve gittikçe kötüleşiyorum. 🤒😷 her evde mutlaka 1 tane ağır gripli var burada
CankizimRavzam Orenda_ ay grip çok zor Allah şifa versin ama bende de ilkbahar alerjisi toz ve polen alerjisi var her sabah dayak yemiş gibiyim hapşırmaktan içim dışına çıkıyor bogazlarim hep ağrır hasta oldum sanıyorum Allah korusun sizde ballı limonlu sıcak su için canım iyi gelir bol bol çorba meyve
Orenda_ esar3142561 Geçmiş olsun off inşaallah geçmez ama geçiyor maalesef mecbur temas oluyor bebek olunca,bizim burası sıcak ama bayramda milletle sarıl öpüş normal yani😬
Orenda_ Cylnmiray Ay sorma ilk gün anneme gittim annem,erkek kardeşim gelmişti o, dayımlar gelmiş onlar hastaydı,sadece anneme gittim o da uzaktan bayramlaştık ama bulaştı demek ki yada başka birinden 🤦🏻♀️hastaneye git canım serum takarlar belki çok geçmiş olsun🤧
Orenda_ CankizimRavzam Allah razı olsun canım çok teşekür ederim🙏🏻💕sende dikkat et bayramlaşma sonucu olduğunu düşünüyorum 👀🙄
aslhnkrts Orenda_ biz ailecek öyleyiz kendimi unuttum çocuğa bakmaktan devrilecek yer arıyorum evde 😷
Orenda_ aslhnkrts Uff kıyamam çok zor oluyro hastayken çocuklarla ilgilenmek inşaallah diyorum onlara geçmez geçmiş olsun hepimize🙏🏻🤦🏻♀️
gzplt Ay benim de bebeğimde başladı bu sabah burnu falan akıyor kuzumun ilk defa grip oldu kendimce yapıyorum bir şeyler ama doktorlarda tatil ne yapsam bilemedim
Orenda_ gzplt Ah kuzum benim geçmiş olsun onlar daha hassas oluyor tabi, çabuk atlatsın inşaallah 🙏🏻💜 tatile gelmesi de kötü oldu🥴
Orenda_ Meri-Mel Sağol balım tüm hastalarımıza şifa versin inşaallah 🤲🏻💐ya bende dün hafif hafif hissetmeye başladım burnumun sızlamasından… sonrası baş ağrısı burun akıntısı boyun ağrısı herşey var 🤦🏻♀️Bir iyi hayattta kalmışsınız🥴
Cylnmiray Orenda_ tokalaşıp.temas etmesen bile ortamın havasından gene kapıyor ya .. size de geçmiş olsun. acil sifalar dilerim tez zamanda🌸😪
fbetul4270 Orenda_ orucun ilk günü salgına fena yakalanmıştık 1 haftada zor kendine gelmişti kızım 3 4 gündür burun tıkanıklığı vardı gecede çok kötü öksürdü hemen ilaca başladım umarım ilerlemez🤦♀️
Orenda_ fbetul4270 İnşaallah ilerlemez canım çok zor oluyor hem hastayken çocuğa bakmakta hem hasta çocuğa bakmakta Allah’ım şifa versin 🤲🏻