funda94 Bsmdg oğlum 8 ay 10 günlük Sabah emzirdikten sonra avokado labne peyniri yumurta sarısı karıştırıp veriyorum yanında tahinpekmez veriyorum biraz şekerleme yapıyor kalktığında anne sütü veriyorum 1 saat sonra sebzeleri karıştırıyorum içerisine kıymayı bu şekilde veriyorum Akşamüzeri de yoğurt içerisinde meyve püresi koyuyorum genelde hep pürüzsüz kıvam olacak şekilde veriyorum Sen görüyorum internette falan pankek veriyorlar bütün köfte veriyorlar Ben bir türlü cesaret edemedim boğulur korkusuyla nasıl yenebilirim bunu birkaç kez küçük bir parça verdim ağzına öğür Öğür gözünden yaş çıktı çocuğun korktum
momas funda94 hiç korkmayın büyümüş zaten her pankekle başlayın elinizle minik koparım yanağına yerleştirin çiğnemeyi o şekilde öğrenecek ben 7. Ayda pankekle başladım daha verdiğim an çiğnedi
devasl funda94 8 aylık bebegınızın havucu buharda ıyıce haslayın eline verin yer cunku damağında ezıuor cene kasları gıttıkce kuvvetlenıyor bende sızın gıbıyım cok korkuyorum ama yutma refleksının gelısmesı adına vermelısınız damağında ezecegı kadar pısırmenız yeterli etı mesela pişirip küçük parçalara ayırıyorum onune koyuyorum kendı yıyıyo
huray ilenalemin ben de keciboynuzu özü veriyorum dut verebilirsin uzum verebilirsin hergun kahvaltida veriyorum ben bir yemek kaşığı tahin bir çay kaşığına yakın pekmez zaten tatlandiriyor yeterli eğer şekeri az alsın diyorsan meyveyi ona göre verirsin ama ben meyve de veriyorum günde bir öğününde illaki
funda94 momas organik makarna almıştım onu da haslayıp blendardan geçiriyorum püre olacak şekilde veriyorum
ebruu0 momas benim bebeğim de 6 ay 5 günlük. Dün ilk kez pankek yaptım verdim bayıldı. İki alt dişi var. Eline aldığı zaman zaten kek kıvamında olmuştu parçalanıyordu. İki pankek yedi kendisi.
damla63 Bsmdg benım kızım 8 buçuk aylık 7 de uyanıyor mama verıyorum 10 gıbı de normal kahvaltı verıuorum erken verdıgınız için yemıyor olabılır
Mamatigerbabytiger 17 aylık kızım uyandıktan yarım saat sonra yaşıyor kahvaltısını. Önce haşlanmış yumurta beyazı yiyor sarısını sevmiyor. Sonra ortalama 2 tane pankek yiyor. Keçi boynuzu özünü suyla karıştırıyorum ona çay diyorum. Pankekleri içine batıra batıra yiyor 2-3 gündür bayıla bayıla. Yemekten 1-2 Saat sonra meyveli ara öğün veriyorum
ebruu0 damla63 yarım muz, biraz zeytinyağı, 1 yumurtanın sarısı, biraz su, karadut özü ve tam buğday unu ile yaptım. Malzemelerini internetten bakmıştım ama kıvama göre ölçüsünü göz kararı yaptım
pastrychef Bsmdg benim kızımda 11 aylık 10 aylık bir bebek bu kadar kısa sürede acıkmaz zaten o yüzünden yememiştir bence . Biz genelde 8.30 da kalkıyoruz gece rüya öğünü yapıyoruz 01.00 de sabaha kadar acıkmıyor 9.30 da kahvaltı yapıyoruz tahin pekmez muhakkak kahvaltıda yiyor genelde Pancake yapıyorum muzlu avokadolu yaban Mersinli labne yiyor yanında kendi yaptığım kaymağı veriyorum yumurta sade yemiyor sadece hep bir çeşitlendirme oluyor havuçlu tatlı patatesli gibi zeytinle pek aramız yok ama ara ara veriyorum ara öğünlerinde ev yapımı yoğurt yanına Meyve oluyor muhakkak rende ceviz fındık badem kullanıyorum akşamları kuzu kızmalı bir yemek muhakkak
Bsmdg pastrychef ben emzirmeden uykuya döndüremiyorum maalesef 🥲 uyandıktan 3 saat sonra ilk uykuyu yapıyor. O yüzden hala beslenme emzirme saatlerini ayarlayamadım
crybaby Bsmdg benim kızımda 10 aylık kahvaltıda meyve hariç hiç bir şey yemiyor bende ısrar etmiyorum sadece kahvaltı kültürünü kazansın diye istediklerini yediriyorum
Bsmdg crybaby peki siz saat kaç gibi yediriyorsunuz. Emziriyorsanız ya da mama veriyorsanız saatleri nasıl ayarlıyorsunuz. Ben hala emzirme ve beslenme saatlerini ayarlayamadım