aysegul_my Myneymis 5 çayı menüsü nedir ki zaten misal Börek, poğaça Kek, veya pasta *Dolma Herhngi bir çeşit salata veya iki çeşit salata Ee tamam işte
[silindi] Myneymis patatesli borek Peynirli pogaca Yaprak sarma Aglayan pasta Mercimek koftesi Garniturlu yogurtlu makarna salatasi Iste kusursuz gun tabagi 😄
Tugcealp Myneymis çok zor olmaz mı o ya Kayseri de yaşıyorum burda genelde kıymalı ayran tatlı veriliyor yada tavuklu pilav sarma dolma ayran tatlı
deryaren Myneymis çay olayına hiç girmeyin bence altından kalkamazsınız çok yorulursunuz sürekli çay dağıtacak biri yoksa bende bebeğime mevlit okuttum pide ayran baklava ikram ettik
byrmm Klasik mevlüt menüsü daha pratik olmaz mı beş çayı menüsünden acaba? Bilemedim biz öyle yaptık. Daha kolay sanki. Et pilav börek bide dolma tatlı çeşiti yeterli olur
Myneymis byrmm bence de öyle ama işte kayınvalidem çay verelim diyor tavuk pilav ayran tatlı sarma dedim beb
kayipcorap Ben de bu cumartesi Mevlit yapacağım canım. Bizim ekip daha kalabalık o yüzden yaprak sarması, baklava ve pide olarak belirledik menüyü. Belki kolayına gelir, fikir olsun 😊
yagizinannesi0606 Myneymis Myneymis ben mevlüt yapınca tavuklu pilav salata tatlı verdim ayran ekmek Le birlikte sonra çay demeledik 2 demlik çocuk yoktu sofra kurduk 17 kişi ye çay da verdik anlamda ıslak kek yapmıştı ondanda ikram ettik
yagizinannesi0606 Yaptirabilirsen pide yaptir içini sen hazirla firina ver yada pidecilere ayran al yanına birde tatlı yeter
elifgibii Myneymis bende böyle kalablık bi Mevlüt yapmıştım menüm çok zengindi masaya koydum ikramlıklarımı isteyen istediğini aldı yazayım hepsini Karışık kuru dolma Kısır Rus salatası Tandır böreği İçli köfte Yaprak sarma Biberli pide Kete Kandil simidi Un kurabiyesi Örgülü tuzlu kurabiye Etimek tatlısı Muzlu borcan pastası (bunun adı başkaydı da unuttum) Nevzine tatlısı Ve gelenlerin de getirdiği bazı ikramlıklar vardı onları yazmadım ama benimki yeni gelin mevlidiydi yani bizde böyle olur gelin mevlidi sizinki çocuk için ise nasıl olur hiç fikrim yok