gelincik1504 Arkadaşlar 22 aylık kızım var her şeyi anlıyor evdeki bir nesneyi istesem getiriyor sayılı kelimeleri var anne baba mama karga kaka tren gibi. Beni tekrar et dediğimde etmiyor bunu nasıl aşabiliriz siz neler yapıyorsunuz neler önerirsiniz
Baharbalci gelincik1504 bir konuşur pir konuşur annesi her bebiş bir değil hiç evham yapmayın, kimi geç konuşur erken yürür kimi tam tersi gelişim her açıdan aynı yönde ilerlemez. Göreceksiniz bir anda konuşacak
Birdunyabircennetannesi gelincik1504 Ayından sonra bir açıldı tam açıldı oğlum Benim oğlumun da sayılı kelimesi vardı çok şaşırdım bir anda
gelincik1504 monarosealp34 sıfır ekransiz günümüz yok malesef ekran hayatimizda bı işim varsa oyalamak amaçlı ekran açıyorum bunu göğsümü gere gere demiyorum doğru değil elbet
Kitsu Yeğenim üşeniyordu. Cidden bir şey gösterince oluyordu zaten konuşmaya üşeniyordu çocuk. Ne zaman annesi anlamıyorum söyle demeye başladı bir baktık çocuk konuşuyor :) Her çocuğun gelişimi farklı endişelenmek için erken