elftty Kızlar gece ve gunduz hiriltuya dönen bir oksuuruk car gece çok ağlıyor sürekli bölünüyor üst dişler çıkmadı bu arada daha neden olabilir dis yaoa rmi cok agliyo ondan oksurur mu bilgisi olan yzblr mi süreç nasıl oluyor dişte vb çok mutlu olurum
lidokain elftty dış öksürük yapmaz hiç denk gelmedim. Ses kısıklığıda öksürük yapmaz aksine öksürük ses kısıklığı yapar. Geniz akıntısı olabilir oda öksürük yapar. Farenjit olduysa oda yapar
elftty tahin ay hemde nasıl kuzum hiç uyuyamiyor çok ağlıyor ama bazen aglamaktanda ses kisiliyor bı ara bzm öyleydi hemen kotkma bzde okusurukte var halsizlik ondan ben suphelendim
tahin elftty işte bizimde şöyle bugün hepppp uyudu uyanırken ağlayarak uyandı emdi uyudu ağlayarak uyandı emdi uyudu bugün böyle geçti bende korkuyorum hasta da ben mi anlamadım diye, sabah burnunu sildim renk yeşildi
elftty tahin bı doktora gptur canim sen ne kadar erken o kadar iuj için rahat etsin burnunu bol bol aç bzmde aynı basladi öyle ağlama uyku hali ama uyuyamior
tahin elftty bayram diye gidemedik salı kontrolümüz ve cumartesi de tesadüfe eko çekimi var, bişeyler varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah yoktur tabi