gulnuryilmaz Bu iki gündür daha da çoğaldı emme isteği. Yarım saatte bir emmek istiyor. Nerdeyse saatte bir bez değişiyoruz artık sütüm kalmadı çok uykusuzum geçiyor mu bu durum bilen biri tecrübeli biri lütfen yardımcı olabilir mi
MerveH_ gulnuryilmaz daha çok küçük o yüzden sütun sana az gelebilir ama vardır kimi bebek dakikada bir emer bi arkadaşımın öyleydi beni emzik yerine kullanıyor diyordu ama bi kac ay daha geçsin daha düzene oturur rahat edersin
fatima4_ gulnuryilmaz Geçiyor tabi.Güvenli alanı orası.Ben de yaşadim günde bir kere mama veriyordum karnı iyiyice doyunca yatıp uyuyordu bende uyuyordum o sıra napiyim.
isufumveben gulnuryilmaz süt kalmadı diye düşünmeyin süt biten bir şey değil ki bebeğiniz de emiyorsa sürekli üretiliyor
Zynpsare gulnuryilmaz benimde 11 günlük bebeğim biz de öyleyiz ben sütüm yetmiyor diye çok kafama takıyorum göğüslerim hiç dolmuyor
niloyaaa Zynpsare göğsünüzün dolmasına gerek yok bebek emdikçe süt gelir merak etmeyin siz bol su hurma ceviz falan tüketin büyüdükçe emme aralığı artıyor canınızı sıkmayın . Şu an çok küçük tanıdğı bildiği bi siz varsınız doya doya emsin minnak:)
niloyaaa gulnuryilmaz sütünüz vardır kalmadı diye düşünmeyin bebeğiniz emdikçe süt gelir merak etmeyin siz bol su hurma ceviz falan tüketin büyüdükçe emme aralığı artıyor canınızı sıkmayın . Şu an çok küçük tanıdğı bildiği bi siz varsınız doya doya emsin minnak:)
Gokturkmom gulnuryilmaz çok normal ilk zamanlar saatlerce emzirdiğimi biliyorum.Sadece emmek istediğinden değil çoğu zaman temas da istiyorlar.Bebiş büydükçe emme aralığı süresi de kısalıyor.
Gokturkmom kzmr Oğlum başından beri çok gazlı bi bebek şuan hala öyle bi gazı var ki çok şükür çıkartabiliyor çeşitli masajlar yaparak rahatlatıyorum onu ☺️ Şuan 4aylık 10 günlük daha iyi oldu düzenimiz belli bi süre veremem emmek istediği her zaman emziriyorum 5dakika anca emiyor artık dikkati çok dağılıyor çünkü
cloudsea 40′ı çıkana kadar biz de öyleydik,2,ayda 3 saatte bir emmeye başladı gayet iyiydi en azından o konuda düzeni ama 3.ayda süre yine kısaldı her uyandığında emmek istiyor ve ağlıyor gece hep memede zaten başka türlü uyumuyor