mercannnnnn 9 gün tatil verilince bebeğimin 2 aylık aşıları gecikmiş oldu. Pazartesi günü 2 ay 8 günlük oluyor. Bu gecikme sorun olur mu bilen var mı?
artikbiranneyim mercannnnnn verem aşısının günleri var ve 15 gün içinde olması gerekiyor diye biliyorum. Sağlık ocağınızla hemen iletişime geçin bence yarın
aytenlikadin mercannnnnn bısey olmaz cnm bızımde olmustu 15 gun sonra gelin dedi gittik vuruldu suan 7 yasında sıkıntı yok çok şükür😂🩷
Nursemoms mercannnnnn aile sağlığı hemşiresiyim,sorun olmaz idari izinliyiz aşıları muhtemelen bayram dönüşü açacağız 2 ay aşısı için sizi hemşire arkadaşlar ararlar özel bir aşı götürmeden bir gece önce duş aldırın,3 gün su değmeme kuralı var çünkü.
aydint Ay içinde olduktan sonra bişey olmaz, bi aşısı ramazanda cumaya denk gelmişti, iftara gidecektik cuma günü aradıklarında p.tesi geleceğimi söyledim tamam dediler
SooMin Nursemoms Merhaba 4 yaş aşısına hastalıklar sebebi ile iki ay geç kaldık 12. Ay da vurulan aşı ile aynı içerik mi ? O aşı bayağı sarsmıştı da ürküyorum