busrara12 zeyyneep bir anda döner merak etme benim oğlum 7 buçuk aylık birden kendi dönmeye başladı daha yeni yeni 🌸
momas zeyyneep 4. Ayda dönmesi lazımmış ben bir doktor takip ediyorum o demişti. Nörolojik muayene gerektirir demişti.
cLearQueen momas benim doktor donmek bi gelisim basamagi degil dedi. Hepsi farkli bisey soyluyo delirmelik
zazengin zeyyneep 4.5 aylıkken oğlum bir kere sol tarafa döndü 8. Aya girince hem sağa hem sola dönmeye başladı endişe etme bende senin gribiydi genelde kilolu bebekler geç döner 9. Aydan sonra dönmezse kork
Merveruya zeyyneep bacım benim kız 10 aylık olucak surda 2 haftadır dönüyo acele etme o zamanını bilir
pimpiriklianne43 zeyyneep donemiyordan kastın sağa sola donemiyormu yoksa karin üstüne tam donemiyormu benim oğlumda 7 aylik 2 veya 3 kere tam karnının üstüne döndü ama kolunu cikartamiyor ve sürekli yapıyım demiyor sağa ve sola dönüyor ama
zeyyneep pimpiriklianne43 evet kolunu çıkartamıyordu ama bu posttan birkaç gün sonra tam dönebildi kolunu kurtardı şuan 10 aylık oldu
ozlm1234 Evet o dönmelerin bir zamanı var sadece takip et dönmesi için egzersiz yaptır o kendiliğinden döner endişe etme. Benim kızımda 7 aylık uykusunda uyurken bile yüzüstü dönüyor uykudan uyanıyor çok komik😄😂 Dönse bir dert dönmese bir dert 😄