Yasemin158 papatyatanesi 15 günde temel matematik izliyorum şuan daha sonrası ya İlyas güneşi yadA mehmet bilge yıldız dan takip edecem
papatyatanesi Yasemin158 çok teşekkür ederim bende mehmet bilge yıldızın kitabını almıştım dinliyordum ama ilyas güneşe dönücem sanırım🥹
papatyatanesi Yasemin158 aslında iyi ama kitabında sadece videoda çözdüğü sorular var başka bi anlatım yok bide bilmiyorum galiba beni sıktı😅üniversiteye hazırlanırken ilyas güneş dinlemiştim onla çok rahat ilerlemiştim o yüzden tekrar onu dinlemeyi düşündüm
betusmrv Yasemin158 ben çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum 🤣 2 ay 11 günlük kolik bir bebeyle pek mümkün olmasada 🥹 sizin bölüm ne beraber çalışabiliriz bende yalnız çalışamayanlardanım 🙊
Yasemin158 betusmrv çok iyi olur birlikte çalısalim kamu yönetimi sizinki ne benim bebeğim de 20 aylık fırsat buldukça çalışmaya çalışıyorum bende
atlasmomy12 Yasemin158 ay bende ilk kitabımı aldım bir güç kuvvet motivasyon gelirse başlıycam benim bebeğimde 4 aylık 😅
betusmrv Yasemin158 ay Allah yardımcınız olsun alan da var galiba sizde. Benimki mimarlık imkansızı zorlıcam gibi bişey🤦
rmyss11 Yasemin158 Bende girmeyi düşünüyorum ama daha başladığım yok doğum yapalı da 23 gün oldu düzene girdiğimiz vakit çalışmaya başlayacağım. Kendime bir program hazırlayıp öyle başlayacağım
Yasemin158 betusmrv amin hepimizin alandan girmeye girmeyecem çok konu var cocukla çalışamam b grubundan girecem