kayra_mom Kızlar bir akrabam var bir anda 90-95 kilolardan 70 lere düştü herkese spor yaparak zayıfladım diyordu fakat iğne de kullanıyorum dedi bana iğneyle zayıflayan var mı bana tehlikeli gibi geliyor sanki 🤷♀️
aslhnkrts kayra_mom şeker ilacıyla zayıflayan duydum ama iğneyi ilk defa duyuyorum insilım falan mı ki
elisa2705 kayra_mom bir anda 90-95 kilolardan 70 lere düştü Hızlı giden hızlı döner ayrıca hiç duymadım iğne vs asla sağlıklı bulmuyorum diyet be kalori açığı oluşturarak zayıflamak mümkün 3 ayda 12 kg verdim 🤌🏻
familiy kayra_mom inüsilin direnci yüksek olup kilo veremeyenlere dr öneriyor herkeste işe yaramıyor amq kız kardeşmese önermişti ama almadık biz diyestiyenle devam etti
kayra_mom denizalismom ben de ilk kez duydum ne iğnesi bilemiyorum çok soru sormak sa da istemedim kendisine
kayra_mom aslhnkrts yok sanmıyorum bence başka bir iğne ilk kez duydum ama çok soru sormak da istemedim
elisa2705 kayra_mom İğne ile hiç inandırıcı değil kaç kgdu ? Mide ameliyatı olmuş olabilir bence anca öle verilir 1 ayda 20 kg
kayra_mom familiy yok aslında öyle şeker tansiyon gibi bir hastalığı ama direk iğneyle zayıfladım deyince şaşırdım 😅
linamom3 kayra_mom dahiliye doktorunun önerisiyle ücretli satılan saxenda ve ozempic diye bir iğne var muhtemelen bunlardan biridir ama pahalı olduğunu duymuştum bir de zayıflayanların çoğu tekrar kiloyu geri alıyormuş
atlass1 kayra_mom ist özel bir dahiliye doktoruna gidiyorum doktora zayıflayamadığımı ne yapsam gitmiyor demiştim oda emzirmeyi bıraktığında gel iğne var hızlı ve kalıcı zayıflatıyor fakat pahalı demişti hatta 2 marka söylemişti..öyle birşey var evet.
linamom3 kayra_mom tahlil yapılmadan doktor yazmıyor diye biliyorum ve ayda bir tahlil vermeniz gerekiyor bazı kişilerde ishal mide bulantısı halsizlik yaptığı söyleniyor ve iğneyi devlet karşılamıyor
atlass1 kayra_mom hiç bilmiyorum emzirdiğim için almadım bırakınca denemek istiyorum bugün biraz araştırdım çok kullanan var baya. Bir yandan da kötü yorum yapanda var en olamıyorum
atlass1 hasrettecas bilemiyorum ama reçeteli alınıyor sanıyorum doktorunuza anlatın kilo veremiyorum vs diye belki yazar