Ironman Bebeğim 4 aylık ve yakında oturtmaya başlıcagımız için bebe yatma almalı mıyız?eşim gereksiz masraf diyor☺️Ben ise her gittiğimiz yerde oturur sürekli kucak istemez ve evde kendı basına bı surelıgıne de olsa oturur dıyorum.çok kararsız kaldım!😅
mom0989 Ironman ben aldım canım 5. Ayından beri ara ara oturtuyorum çünkü kendisi çok oturma meraklısı 😏😂 6.aya giriyoruz diye gün içinde yoruluna kadar oturuyor 100 tl ye aldık Kargo dahil. Oyuncakta asılıyor. Ama sevmesi gerek benim kızım sevdi arkadaşımın kızı sevmedi 2 kere anca oturmuştur
nazifesezer_ Ironman valla bende aldım ama çok gereksizmiş 15 gün kullandık sonra zaten desteksiz oturmaya başladı 😬
Modies Ironman yani ben ana kucağını kullanıyorum. Her yere de bu taşınmaz ki sıkılırım ben taşımaktan😂
Fatmaikramoms Ironman bende almayı düşünmüştüm ama kızım çok çabuk desteksiz oturmayı öğrendi arkasına bi yastık koyuncada oluyo yani hem düşünce de kendisi dönüyo oynuyo falan öyle öyle öğrenecekler oturmayı da diye düşünüyorum
zeynepalp 6 aylık oğlum yeni aldım ben de. Keşke daha önce alsaymışım. Bir yere götürmem ama evde gayet iyi bir kurtarıcı