Nazliprensesinannesi nisare 1 cay kasigi tereyagini erit icine pezmez at 1 cay kasigi bikac damla limon karistir onu icir cnm bizde ise yaramisti gecmis olsun
ElizaninAnnesi nisare merhaba canım bende kızıma elmalari dilimleyip kaynatıp suyunu içiyorum bize iyi geldi .
Sdtcvkfrkn nisare ılık su bebeklerde tedavi amaçlı kullanılıyormuş doktorumz söylemişti bde zaditen damla bizim öksürüğümüzü kesti doktor vermişti. Elma kabuğunu bende duymuştum oğluma içirmiştim o da iyi geliyo odayı nemli hale getirin bu yüzden buhar makinası almak zorunda kaldık bizde
nisare Nazliprensesinannesi Nazliprensesinannesi saol canim onu limon yerine suyla kaynatıp ılık verdim gündüz ama pek bı faydası olmadı sun yine versem sıkıntı olurmu bilemedim
Nazliprensesinannesi nisare zeytinyagini hafif isitip gogsune surmekte iyi geliyor diye duymustum birde orayi sicak tut canim havlu isit gogsune koy ins iyi gelir
Fulyasin08 nisare 2 Tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı karabiber at günde iki kez ver öksürük ve balgam dan eser kalmaz. 🤗
Asceyay Doğal nem elde etmek için su ısıtıcısını kullanmıştım oda doğal buhar etkisi yapar ağzı açık şekilde bir iki tur kaynatıyorsunuz..Birde Soğan bölüp bal ucunda olsun oda çok işe yarıyor birde ayva yaprağı çayı elmalı yapıp içirin
Babe Fulyasin08 sizin bebeginize cok sukur olmamis ama maalesef bal 1 yasindan önce zehirleyebiliyor bebekleri.Bu riski almaya degmez diye dusunuyorum.