elizz_momm Benim kızım yay burcu yükseleni koç. İki burçta da tanıdığım hiç olmadı beni ne bekliyor hiç bilmiyorum 😂😂
elizz_momm ada00 internetten yükselen hesaplama yazın bebeğinizin doğum saati tarihi nerde doğduğunu yazıyorsun hesaplanıyor
ahsala ollaluna7 kızımla aynılar çok ketum ciddi bir bebek olmasını bekliyordum bizim ki çok cilveli neşeli bebek maşallah sizin ki nasıl
mihramomm1 elizz_momm kocam koç burcu birazcık şeytan tüyü denilen insanlardan oluyorlar sinirleri felaket ama sinirlenene kadar sabr sabr birde istediğini alana kadar küçük Emrah modunda geziyor burcundan mı kaynaklı bilmiyorum bu 😂😂
hazal3421 tutu34 ayy benimde 13 aylık kızımın burcu balık yükseleni koç nasıl bir karaktere sahip oluyorlar benimki henüz küçük biraz anlatır mısınız 😍
Mamatigerbabytiger elizz_momm 22 Ekim son gün ile terazi burcu 1 gün sonra doğsa akrep olacaktı terazi burcunu bende severim merak ediyorum acaba akrep burcunun özelliklerini de taşıyacak mı ☺️
ollaluna7 elizz_momm benim de yok yaşayıp görücez sanırım🤣 ama yükseleni yay ben de yay burcuyum bazı huyları aynı ben🤣