FilizAdaa Arkadaşlar kızım 1 yıl 25 günlük normalde sallayarak uyutuyordum yeni yeni yanına uzanıyorum pış pış yaparak uyutuyorum ilk uykuyu uyuyor ama ikinciyi aşırı direniyor 1 uykuya mi geçmek istiyor nasıl anlayabilirim ve saat aralığı nasıl yapmayalım şimdiden çok teşekkür ederim herkesin bayramı kutlu olsun
neslihanazakli FilizAdaa benim oğlum 14 aylık bende teknuykuya geçsin istiyorum ama 3 saat zor duruyor ayakta iki uykuya devam bazı doktorlar tek uyku yapması gerekşyor iki uyku normal değil diyor ama bilemedim çocupum dayanamyor
FilizAdaa kahvekolik_ mesela uyanma uyku saatleri nasıl oluyor sabah uyandıktan kaç saat sonra uyuyor kaç saat uyuyor öğlen uykusunda
kahvekolik_ FilizAdaa en gec 8 de kalkmis oluyoruz. Ogle uykusuna ek gec 12 de yatiyor. Genelde 1,5-2 saat uyuyor. Ondan sonra hic uyutmuyorum gece uykusuna kadar
kahvekolik_ FilizAdaa 1,5 yasinda. Iki uyku yaptigimiz zaman gun icerisinde gece uykusunu cok fena etkiliyo. Tek uyku yaptigi zaman gun boyu oyun oynamaktan vs cok yoruluyor boylelikle kolay geciyor gece uykusuna. Bu bizim yontemimiz, tabi her bebek farklidir
mervoto 1 yaş ıcın tek uyku çok erken bence başına vurur uyku yıne sız bılırsınız dırenmesının başka sebebı olabılır pes etmeyin uyku saatını degıstırın
FilizAdaa mervoto mervoto şuan sallamadigim için desem.kendini sallatmiyor oyun oynamaya aklının da kaldığını düşünüyorum
Kedilivebebeli1 Uyku düzenini değiştirdiğiniz için uykuya dalamıyor olabilir. Benim oğlum 11 aylıkken tek uykuya geçti sabah ⅞ arası kalkardı öğlende en geç 2ye kadar uyutmaya çalışırdım.Akşamda yorgunluk durumuna göre 8den sonra heran uyuyordu.En geç 10da uyurdu.Gündüz uykusunu 22 aylıkken bıraktı.Benşm oğlum her uykuyu bıraktığında öncesinde bir müddet akşama üzerine doğru mesela 5gibi uykusu geliyordu.O çok sıkıntı oluyordu çünkü beşte uyuyup ⅞ gibi kalkıyordu.Bu seferde gece uykusu çok sarkıyordu.
FilizAdaa Kedilivebebeli1 ilk uykuya 2 saat sonrada olsa dalıyor ama ikinci uykuya çok direniyor o yüzden tek uyku mu diye düşündüm
kagansinem Benım bebegım 12 aylıkken tek uykuyangevtı hatta yasına ıkı hafta kala ıkıncınuykuya dırenmeler başlamıştı alışana kdr gune xok erken basladysa belkı ıkı yapıyordu bı ay ama genelde tekti her bebek aynı olmaz ınternete gırınce tek uyku ıcın 18 ay dıyor ama bu cocugun ıstegınde olan bsey mesela bnm bebegım uc uykudan ıkıyede erken gecmıştı yazana gore
kagansinem Bence suan bı yontem denıyosan alıştırma aşamasındasın elbet zorlancak pışpışla tek uyku devamet
yildiz67 Bebeğim 9 aylık grip oldu burum akıntısı var sürekli ateşi yok ne yapmam gerekli bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen??