alimeninannesi Merhaba hanımlar❤️ Kızımın kulaklarını deldirmek istiyorum ama kuyumcu gibi yerlerde veya tabanca ile deldirmek istemiyorum. Steril İğne (piercing iğnesi gibi) delim yapan nerede deldirebilirim Van’da ? Lütfen aydınlatabilir misiniiz✨
Rez alimeninannesi ikinisan Patiswiss yanında tarçın eczanesi var orda deldirmiştim tabanca ile çok basit, ama kızım 1 yıl sonra çıkardı takmak istemiyorum diye ve kapandı :)))
alimeninannesi myavocado ben İstanbulda kardeşlerimin yeğenlerimin kulaklarını hastanede deldirdim hep steril iğne ile. Fakat van’da bilmiyorum neresi var. Van’da giden bilenler vardır belki steril güzel yerler yazan olur belki diye düşündüm🥰
alimeninannesi Rez çok teşekkür ederim lokasyon için ❤️ tabanca ile çabuk kapanıyor. benim bile uzun süre taksam bi kaç gün çıkarsam geri kapanıyor. Ondan mütevellit iğne diye arıyorum ama bulamayacağım herhalde 🙈🥰
Rez alimeninannesi iğne zor , ben hatırlıyorum 8-10 yaşlarındaydım annemin akrabası vardı o delmişti iğne ile hahaha iplik ile dolaşmıştım :)) ama dediğiniz gibi hiç de kapanmadı. Rica ederim 💫
alimeninannesi Rez öyle iğne değil eskilerimiz gibi özel piercing iğnesi ile deliyorlar hiç acısı olmuyor ☺️ sizin dediğiniz çok acıtıyor doğrudur 🥹