annekadin21 Demiri düşük çıktığı için farklı bir demir ilacına geçtik. Ama leke yapıyor. Fircaliyrm ama geçmiyor. Smdi macuna baslicam. Lekeler için öneriniz vrmi
tavtav annekadin21 Merhabalar yeğenimde de olmuştu süt dişler yenilenince geçmişti, hangi ilaçlar yan etki yaptı sizde, bebeğim 5 aylık sağlık ocağının verdiği demir ilacı aşırı gaz yapınca bize ocean önerdi doktorumuz
Edanracarrr Maalesef benim de öyle oldu önce beyaz leke oldu oğlumun üst damağında 4 dişi çürüdü ve kırıldı damlayı değiştirin doktorunuzla konuşup bence alternatif varsa ona yönelin
Nika annekadin21 bizimki de demir lekesiydi başta ve sonradan çürüğe dönüştü bence. İsterseniz profilimde bakabilirsiniz aynı üst ön dişlerinde oldu
elizz_momm annekadin21 fırçalama ile geçmiyor benim yiğenim de olmuştu temizlettiler gidip sonra bir daha olamdı
sibeldogu annekadin21 olmuş artık fazla takılmayın danladan sonra su içirin steriz bir bezlede dışlerini temizleyin 1 dısten sonra ilerletmedik bizde damladan oldugunu anlayınca
annekadin21 sibeldogu ya aslında dişlerini fitcalamaya falan çalışıyorum genelde. Bestiron kullanırken bu hiç olmadı. Bu markaya geçince oldu