kskdksmdm Kızım 3 aylıkken pişikti taki 1 yaşına kadar kullanmadığım krem kalmadı belki 10 u geçmiştir doktor sarı hametanla balabanı karıştırıp kullan demişti 3 gün sonra tamamen geçti ama yinede balaban içim eczacına sor
nuranca sibelalperuraz merhaba çözüm bulabildiniz mi acaba. Benim oğlum da 22 günlğk nerdeyse 10 gündür pişik. Doktorun verdiği kremlerde hafiftletmedi. Çok ğzülüyorum minicik bebeği pişik ettik diye ama halbuki bezini vs sık sık değiştiriyoruz poposunu yıkıyoruz ıslak mendil kullanmıyoruz. Ay lohusalıkdan olsa gerek yetersiz hissediyorum😣
merikana nuranca bir çözüm bulabildiniz mi benim kızım 1 aylık göz göz olmuş poposu ne yapacağım bilemiyorum
sibelalperuraz nuranca sakın kendinizi yetersiz hissetmeyin bende öyle yaptım yıprattım kendimi sütüm azaldı o dereceye getirdim olayı. Bu bir süreç ve yaşanabilir bunu kabullenmek lazım. Doktorumuz mükemmel bir krem verdi umarım size de iyi gelir. Aveeno baby adı kremin.
sibelalperuraz nuranca sakın kendinizi yetersiz hissetmeyin bende öyle yaptım yıprattım kendimi sütüm azaldı o dereceye getirdim olayı. Bu bir süreç ve yaşanabilir bunu kabullenmek lazım. Doktorumuz mükemmel bir krem verdi umarım size de iyi gelir. Aveeno baby adı kremin.
sibelalperuraz merikana doktoru mükemmel bir krem verdi. Bir sürmeyle geçirdi şok oldum. Aveeno baby adı mutlaka almanızı öneririm. Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.
sibelalperuraz merikana doktoru mükemmel bir krem verdi. Bir sürmeyle geçirdi şok oldum. Aveeno baby adı mutlaka almanızı öneririm. Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.