deryaren Benim kulağıma bisey fısıldanmasından nefret ederim ve izin vermem bide gardolabın kapaklarını iyice kapatmadan asla uyuyamam 😀
LadyGaddar deryaren Islak beze dokunamam illa eldiven takmam lazım, biri sözümü keserse asla cümlemi tamamlamam birde k harfiyle baslayan zıpp zıpp Bi hayvan var onun adını asla söylemem Bi yerdede çıkarsa hayatta bakamam ayyy 🫠🫠
[silindi] deryaren Kimsenin evinde yemek yiyemem Evin temizligine kisinin o yemegi ozenle yaptigina eminsem tırtıklarım ama asla tamamen bitiremem anca bir iki catal oda agzimda buyur sgdhdh galiba en tuaf huyum bunu beni taniyan herkesde huyumu bildigi icin yadirgamaz 😁
elizz_momm deryaren benim düzen takıntım var düzenden kastım her şeyin yeri bellidir ve ben hepsini bilirim en ufak şeyi bile yerini bilmem lazım eğer bulamazsam koyduğum yerde deliriyorum😂😂
gizememre deryaren enseme nefes üflenmesi yakın o kadar yakın temastan hiç hoşlanmam bir de sulu şakalar var 😩😂
annekadin21 deryaren burun tikim var. Biri burnumh sıkınca nefesim kesiliyor gbi oluyor 1 2 dakikk hep burnumu oynatmak zorunda kalıyorum:D
rana0234 İçime sinmeyen yerde kabuklu ceviz bile yesem rahatsizlanip,hasta oluyorum. Uyumadan önce belki elli kere ocağı ve kapıyı kontrol ediyorum. Daha çok var cokk🤦🏻♀️
mooomm01 deryaren evde tek başıma bile olsam her su içmeme yeni bardak kullanırım şişeden içersem de kimse içemez emin değilsem de o su artık benim değildir. Tuvalete girince mutlaka önce peçete atarım içine. Biri beni öpünce hemen yüzümü yıkarım. Çorabımı ve kıyafetlerimi bir kere bile üzerimden çıkartsam o artık kirlidir tekrar giymem. Ay daha neler neler ne lanetmişim kız ben djdjjd