Doruk2019_annesi Kızlar Merhaba🤗 Bebeğim 2aylık oldu ve artık taşıması zorlaştı durmayan bir bebek.Kanguru var ama ürün 6ay sonrasıymış.Sling kullanan,fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Yorumlarınız önemli.Şimdiden teşekkürler herkese:)
Bulutbey Doruk2019_annesi https://instagram.com/minikkusbabysling?igshid=okddiv9zot17 instagramdan takip ettiğim bir sayfa bana ürünleri güzel gibi geldi. Baya olumlu geri dönüş almışlar. Henüz bende almadım. Rapor paramın yatmasını bekliyorum almak için. Belki size de fikir olur.
Pelin_Nil Bende bu aralar slinge taktim instagramda bir sitede takip ediyorum halka sling hem cok şık hem de bayagi guvenli. Ama biraz pahali geldi bana. Umarim uygun fiyatli oneride bulunanlar denk gelir 🥰
Bulutbey Pelin_Nil valla baktım ama unuttum 160-170 civarıydı herhalde internet sitesinde yazıyor fiyatları oradan bakabilirsiniz
Doruk2019_annesi Kubrazz nisadeniz @Bulutbey Pelin_Nil teşekkürler kızlar bebişlerinizle size mutlu güzel günler diliyorum🙏🏻🧿💖
nisadeniz Merhaba.ben iki bebeğimde de kullandım sling kızımı 2 yaşına kadar sling de büyüttüm diyebilirim. Ben boba marka kullanıyorum. Çok memnunum
Kubrazz Ben instagram sayfası olan minik kuştan almıştım 40. Günden bugüne kadar elim ayağı. Oldu. Oğlum 1 yaşında ve hala kullanıyorum. Sanırım tüm hamilelik bebek süreci içinde aldığım en mantıklı ürün. Bütün annelere şiddetle tavsiye ederim her bir kuruşu hal ediyor.