akkoyun28 Öncelikle merhaba uygulamaya girdiğimde yazdıklarınızı başta okudum çünkü iki tane kızım var bir tanesi üç yaşında bir tanesi altı aylık bu olaydan bence en çok nasiplenen benimdir zaten çok panik bir insanım üstüne bir de iki kızında da aynı şeyi yaşadım tazikli süt çok süt bebeğim bpğalavak gibi olması Ve meme reddi. şimdi benim dediklerimi Şu an size yapması zor gelebilir zaman geçmeyecek gibi gelebilir ama inanın geçiyor bence önden sağım olsun buz uygulama olsun veya geriye doğru yaslanma olsun hiçbiri taziye iyi gelmedi belli bir zamana göre tazyik devam etti ben de üç ay. Peki bu üç ayda ne yapabilirsiniz çocuk boğulmaya devam edecek Yani öksürmeye devam edecek onu atmaya çalışacak siz hemen onu yüzüstü çevirip sırtına beş defa vuracaksınız bu manevraya iyi öğreneceksiniz panik yapmayacaksınız bunları siz yaptınız mı diye sorun bana çok zor yaptım yanımda biri olmadan emzrimedüm düşünün. Ama şimdi geriye baktığımda anı olarak kaldı öyle söyliyim size zaman geçecek memeniz terbiye olacak bebeğiniz daha hızlı yutmayı öğrenecek ve boğazına kaldığında kendisi atmayı yani öksürmeye öğrenecek bunlardan önemliler süt fazlalığından şu an bol bol zam yapabilirsiniz ama ne zaman diyelim ki bebeğiniz emdi bir taneyle doydu siz diğeri kaldı must it olmamak için diğerini satın buzluğa atın üstüne de tarih yazın sonra çok güzel içirirsiniz tabi eğer çalışıyorsanız içirmeyi düşünüyorsanız birine bırakmayı düşünüyorsanız falan kullanabilirsiniz ben öğretmen olduğum için çok işime yaradı işe başlayınca