Kızım da şuan 17 aylık gece bazen uyanıp ağlıyor ama genel olarak ise sürekli gece boyu sağa sola dönüp duruyor uyku ve uyanıklık arasında gibi ağlamadığı zmaan da böyle ben karışmıyorum genelde emziği düşerse kendi bulamazsa veriyorm onunda dışında dönüp duruyor yatakta bu ay atak sebebi ile mi böyle blmıyorm bende baska bi sorn mu var yada bizde reflü de oluştu son zamanlarda belki oda etkılıyor ama bazı günler gece uyanıp uyanıp ağlıyor mesela yatağından almıyorm çok ciddi ağlaması olmadığı sürece ben uyku eğitimi 6. Aydan snra vermiştim kendim şuan o düzende gidiyoruz uyku zamanı beşiğine koyuyorm kendisi emziğini alıp oynar yada döner sağa sola uyur.. Tek uykuya geçtik bzde..
- aya girdiği ilk haft abaya sorunlu geçti gce hep uyanıp ağladı şimdi braz iyi ama tam kesintisiz uyumuyor bizimde bu ay sanırm byle gececk bi dönem bu ataksa eğer daha ktu oluo denıyor pik yapıyor die
Oynuyorsa siz müdahale etmeyin kendisi oynasın dursun bir süre sonra uyur die düşünüyorm kızım mesela her uyku öncesi braz oynar eder en son uzanır uyur @askbebegimmbenim