sincapailesi Biraz araştırdım duygularını ifade ediyormuş, bu aralar beni o kadar tüketti ki iyi bişey desekte vuruyor ilk defa bu kadar kızdığım bir dönem sanırım. Napıcaz bu elemanı sizde de böyle mi
lAmMelodi sincapailesi Evet kafasına vuruyor anlatamadigi için.Aliyor duvar kağıdını yemek istiyor olmaz diyorum kafasına vuruyor🙄
3kedili2bebekli sincapailesi kizmayacaksiniz yani aslında hiç tepki vermeyip görmezden geleceksiniz tepki verirseniz elini falan tutar hayır derseniz onu yapmaya devam eder ama tepki vermez ilgilenmezseniz hmm bu hareketin artık ilgi çekmiyor der ve yapmayı birakir
blossoom lAmMelodi kafasına vurmayı nasıl bıraktırıcaz ya bizimkide aynı yapma desem inadına yapıyor bide kafasını duvara vuruyo sürekli 🥲
lAmMelodi blossoom Aynı benim kızım😂Yapma diyince yine yapıyor en iyisi dikkat etmemek yüzümü dönüyorum ona bakmadigimi görünce duruyor gidiyor başka tarafa.
3kedili2bebekli sincapailesi hepsi tüketiyor inanın bende de 16.5 aylıklar 2 tane bir de ama ne kadar kizarsaniz o kadar tüketiyorlar bunu tecrübe ettim 😂