bademcicegi Bebeğim şuan 2 haftalık bir kaç gündür emzirirken kendini memeden itiyor. Hem meme istiyor hemde elleriyle itiyor sebebi ne olabilir 😢 büyüme atağı falan mı yaşıyor anlamıyorum. Zar zor memeyi tutturup emziriyorum
gklmerve bademcicegi benim bebeğim gazı varken ya da kakasını yapamadığında öyle yapıyordu ondan olabilir mi acaba?
TalentedMom bademcicegi emzik veriyorsanız vermeyin sütünüz az mı ona bakın yeterli Gelmiyorsa istemiyor olabilir
cansusrgl bademcicegi bizde de oldu azlığından da olabilir tazyikli geldiği içinde olabilir. Geçiyor ben çözüm bulamamıştım kendiliğinden geçti emzikte veriyorum 1. Ayından beri onunla ilgisi yoktur bence sonuçta ondan süt falan gelmiyor yani
busra7119 bademcicegi ahh canım biz 4 buçuk aylık olduk bizim ki hala itiyo zorla emiyo ayakta zıplaya zıplaya emziriyorum düşün yani ama geçecek sabret biraz daha büyüyünce kendi tutucak memeyi
gzdlgz Benim bebeğim de memeyi tutamadı 1 ay kadar silikon göğüs ucu kullanmıştım. Ara ara silikonsuzda emziriyordum. Bebeğiniz emzik emiyorsa emzirdiğiniz emzik de buna sebep olabilir. bazı emzikler anne memesine benzemiyor. Bu yüzden çocuk karıştırıyor. birde emzik tok tutuyor.
bademcicegi TalentedMom emziği vermiyim bir süre deniyim, sütüm yeterlidir diye düşünüyorum geçen gün sağım yaptım çıktı baya
TalentedMom bademcicegi emzik meme reddi yapabiliyormuş bir süre verme bakalım emmesi çok önemli daha küçük daha pes etmeyin farklı şekilde emzirmeyi deneyin yatarak ayakta vs bakın bakalım nasıl emecek