gulayada Bebeğimin 102 e çıkmış geçen hafta ametik kullandık 11 gün boyunca o etkilemiş önceden öyle bişey yoktu ne yapacağım bu nasıl düşer sadece mama yiyor
annekadin21 gulayada bizimde yüksek çıkmıştı doktorum calpol fln ck mu verdin bu ara demisti. Dişinden dolayı vermiştim. Ondandır demsiti
deniz_9555 gulayada vermeyin bir süre. Çünkü en basiti parol bile karaciğeri etkileyebiliyor. Aradan biraz zaman geçsin tekrar baktırın enzimlerine doktor onayıyla kullanırsınız. Şu an hiçbir ilaç vermeyin
gulayada Teletabianteni kaç çıktı sizin biz şuan çok az indi :( ama yine 2 katı inmiyor bi türlü sizde ilaç mı verdiniz ondan yüksek
_YanakReisinAnnesii gulayada tetiklendiği zaman düzelmesi aylar alabiliyor telaşlanmayın. Bizimkisi 7-8 ay da düzelip normale döndü.
_YanakReisinAnnesii Teletabianteni 1800 leri gördük biz. Aylarca gittik geldik bir sürü tahlil birşey hiçbirşey çıkmadı çok şükür. İlaç kullanımı+viral enfeksiyon sebepli denildi.
Teletabianteni _YanakReisinAnnesii atlatmanıza çok sevindim darısı bize inşallah. Bizim 80 lerde sonucumuz
pimpiriklianne43 annekadin21 ne kadar sıklıkla veriyorsunuz disten dolayı benimde çok huysuz bazen günde 2 kere vermisligim oluyor korktum suan