alevvela Sevgili anneler, diş döneminde bebeklerinizin kulaklarını kaşımasina, geceleri kulaklarını ovuşturarak uyanmasına şahit oluyor musunuz?? (ağlama ve ateş yok) Huzursuzluk var..
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala alevvela Ay bende kızımın elinin sürekli kulağında olmasından endişe ediyordum. Büyüdükçe geçti.
gokcen_ alevvela benimki yeni 8 aylık bir dişi var ama benimki de kulağına götürmeye başladı.Dişten dolayı diye düşündüm ama arkadaşım azı dişte kulak ağrır ,bunda ağrımaz orta kulak iltihap olabilir dedi.içime kurt düşürdü dün .gözlemliyorum
peter_pan Oğlumda sürekli kulaklarıyla ugrasıyordu 6.5 aylık 1 ay önce hastanede 3 gün yattı diş değildi bizimkisi vücudu enefeksıyon kaptığı için kulakta agrı yapıyormuş bronşit olmuştu iştahıda kapanmıştı biz bu sıkayetle götürdük gözlem altında tutun bebeğinizi
alevvela peter_pan Tekrar yaşamayın inşallah.. Bronşit belirtileri neler oluyor, iştahı gayet güzel, gece kulaklarini ovarak uyanıyor emziriyorum geri uyuyor
peter_pan alevvela kusma kulak ağrısı kulak kaşıma idrarda koku balgam ben bunları yaşadım ve bronşit olduğunu anladım
alevvela gokcen_ bende aynı tedirginim, gece çok uyaniyor, kulaklarını ovuşturarak, ama hastaneler de mikrop yuvası götürmeye korkuyorum, sağlık ocağına gostercem bakalım haftaya