semavat Selamlar. Bebeğim 1 aylık normalde sağ-sol memeyi eşit giderdik. 3 gündür falan sadece sağ memeyi emiyor. Sol memeyi tutamıyor. Sol memeyi bir daha almaz mı?
btlbge semavat meme ucunuz nasıl meme ucunuz yoksa ondan tutamıyordur Memeyi verirken biraz sıkın sütünüz gelsin o şekilde verin Alır ama korkmayın
kardelen1209 semavat Benim bebişimde dogdugundan beri sadece sol mememi emiyodu sagı almadi haliyle sagda süt kalmadi şuan tek meme emiyo 7 aylik silikon meme ucu kullanin biraz zorlancaktir ama tutar zamanla bana bunu soyleyen olmadigi icin tek memeye düstuk
semavat btlbge inşallah ya. Aslında bir farklılık yok ama 2 gündür bi değişiklik var ki almıyor. Nedenini tam bulamadım🥲
gullupullu gokcemsfg benim oğlum 9 günlük doğduğundan beri sağ memeyi asla almıyor ucu var hatta süt daha fazla fakat ne yaptıysak olmadı sol emzirip sağ memeyi sağıp veriyorum biberona alışır diye korkuyorum ama biberonu tsm olarak ağzına vermiyoruz şimdilik bu şekilde idare ediyoruz
kardelen1209 gokcemsfg diger memeyi de emiyodu onu biraktı ondan meme mama olarak gidiyoruz doymuyo çünkü
gokcemsfg gullupullu benim kızım da 9 günlük. İki taraftan da emxirmeye çalışıyorum ama ille birini daha az istiyo diğerine alışıyo. Valla bazen emzirirken sinirm bozuluyo
gullupullu gokcemsfg benimde sinirlerim bozuluyor aynı meme aynı süt niye emmiyosun işte diye bugün uyurken tekrardan denedim ve kendine gelene kadar emmediği tarafı emdi uyanında istemedi diğer memeye aldım susunca tekrardan aldım tuttu umarım devamı gelir
yaseminmetehanahmet Kızlar bizde 24 günlük olduk sağ memeyi güzel tutup emiyor sol memede çok heyecan yapıyor hava yutuyor sürekli bir de solu emerken çok tıkanıyor makas denedim yatarak emzirdim ama hala aynı emerken çok zorlanıyor ne yapmam lazım