hava12 Kızlar bebeğim yataktan düştü görünürde hiç bir şeyi yok ateş falan da yok hasteneye de götürmek için eşimin işten gelmesini bekliyorum bir şey olur mu Allah razı için bir şey söyleyin 😔😔😔 6 ay 17 günlük
arnoldsivastanegezer hava12 Kusma gözlerde kayma falan var mı siz yine de kontrol edin uyutmamaya çalışın çok geçmiş olsun
Suphiye_mila13 hava12 geçmiş olsun maalesef her annenin başına gelen benim de dahil üzücü endişeli bir olay yani uyanık tutmaya çalışın biraz kusma gözlerde kayma baygınlım vs gibi farklı şeyler gözlemlerseniz tabik hemen acile başvurun ama yine de yanlış yönlendirmek istemem içinizin rahat etmesi açısından bir acile de gidebilirsiniz yatağınız çok yüksek miydi ?
BordoHuniliAnne hava12 Eğer kusma gözlerde kayma uyku hali falan yoksa bir kaç saat takipte kall , İki çocuğum var İkisi de bebekken yataktan düştü, zaten Hastaneye gidince de kusma gözlerde kayma falan yoksa 2 saat gözetim altında tutup gönderiyorlar.
hava12 arnoldsivastanegezer çok uykusuz gece de bir türlü uyumak bilmedi ister istemez uykusu geliyor
hava12 arnoldsivastanegezer şuan takip ediyorum çok şükür öyle bir şeyleri yok uyutmuyorum Allah beni kahretsin hep benim yüzümden içim gitti resmen oğluma ne ara düştü anlamadım 😞 o kadar yorgunum o kadar uykusuzum ki tek başıma bakıyorum bebeğime biraz gözüm dalmış uyumuşum hep benim yüzümden 😭
arnoldsivastanegezer hava12 Lütfen kendinizi suçlamayın ne kadar dikkat etsekte olabiliyor gittiniz mi doktora
hava12 BordoHuniliAnne şuan 1,5 saat oldu çok şükür ne kusma ne gözlerde uyku nede ateş var gözlemiyorum sadece uykusu geliyor gece hiç uyuşmadığı için 2 saat olsun da öyle uyutayım yoksa ayakta uyuyacak inşallah bu saatten sonrada bir şey olmaz yavruma 😔
Eylulzeynep8 hava12 2 saat uyutmayin ambulansı arayın nöbette ki doktora bağlıyorlar doktor ne yapmanız gerektiğini söylüyor muhtemelen takip edin diyecek başka türlü tomografi çekilmesi lazım oda radyasyon içeriyor . Benim de oglum o aylarda yataktan düşmüştü birsey olmadı şükür sizde de olmaz inşallah ama siz yine arayın bilgi alın
Eylulzeynep8 hava12 Hayır gitmedik evde takip ettim ama sizin içiniz rahat etsin istiyorsanız gidebilirsiniz
ipeksibel hava12 korkma canım yüzünü yıka gözlemle bizimki de düşmüştü ölecektim korkudan Allah korusun takip et ama
hava12 ipeksibel yaptım yaptım ilk çocuğum. Çok korkuyorum bide hangi ara dönerek gitti düştü anlamadım bir anlık gözüm daldı o ara oldu kendimi çok suçlu çok kötü. Hissediyorum 😔
hava12 ipeksibel parmaklarımı takip ediyor bir sıkıntısı yok şuan kusma falan da olmadı ateş de olmadı çok şükür gece hiç uyumadı diş çıkarma döneminde çok uykusuz uyutuyorum şuan gözlemliyorum