smyraclk Merhabalar, Oglum 15 aylik. Sulugundan hic memnun degilim. Philips avent’in bu mavili kulplusunu kullaniyorum suanda. Sizler ne kullaniyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cok tesekkurler simdideenn 💖
bikahveicelimmi smyraclk philips avent aldim, chicco aldim ama en memnun kaldigim munchkin oldu. Digerlerinde pipetin ulasamadigi yer olunca icinde sivi olsa da cekemiyor ama munchkinde pipet egimli oldugu yone dogru gidiyor ve sivi bitene kadar cocuk nasil tutarsa tutsun icmeye devam edebiliyor. Ve kesinlikle akitmiyor 🌸
momas smyraclk avent alıştırma bardağı ve munchkin var. Pipetliyice daha tam alışamadık ama diğerinden baya içiyor
beyzzsenturkk_ smyraclk mamajoo kullanıyorum 2. kere tekrar aldım diğeri kötü olmuştu koparmıştı artık çok memnunum akıtmıyor
smyraclk bikahveicelimmi peki cok zor cekmiyor mu? Ben denedim baya guclu emmesi gerekiyor ki su gelsin. Zor bence
bikahveicelimmi smyraclk evet bize zor geliyor ama onlar bebeklerin emme gucune gore ayarlanmis. Biz 9-10 aydan beri munchkin kullaniyoruz zorlanip cekemedigi olmadi🧿
suheyla92 smyraclk 5 aylikken mamajoo kulplu kullandik 1 yasa dogru munchkin 360 derece bardak ve avent pipetli suluk ikisini de kullaniyor ama pipetlinin kullanimi daha kolay bebek icin. Memnunum akitma koku vs yapmiyor.
rana0234 Benim de 8 aylık olmak üzere,su içmeyi seviyor ,ben bardakla vermeye çalışıyorum,var mı bana da öneriniz?
Gldekpnci smyraclk evde munchkın pipetli kullanıyoruz dışarıda skip hop Çelik pipetli kullanıyoruz çok memnunum dışarıda özellikle Çelik tercih ettim yaşadığımız yer çok sıcak oluyor yazları sıcaktan etkılenmesın su diye