ElvisDemir-moms Hep stresli şeyler mi yazacağız 🫣 heyecanlı olduğunuzda nasıl uyursunuz mesela beni uyku tutmuyor kıvranıp duruyorum uyumak için saatlerdir🙊
bikahveicelimmi ElvisDemir-moms uyuyamam 😅 sabaha dogru artik pilim biter anca o zaman dalabilirim uykuya.
Tutaste_ ElvisDemir-moms heycanlanmayalı cok oldu bı dogumda heyecanlandım kızımı göücem dıye okadar 😀
_YanakReisinAnnesii ElvisDemir-moms kalbim ağzımda atar döner dururum yatakta sonra bayılıyorum heralde bende bilmiyorum orasını film kopuyor sonrasında 😂
Hasekihurremsultan1 Bende kesinlikle uyuyamam aklım hep neye heyecanlandıysam onda olur saatlerce döner dururum yatakta 😂
ElvisDemir-moms bikahveicelimmi sabahta bayram erken kalkıcaz ya o yüzden erken uyuyım dedim a a benşmde öyle olacak herhalde😅
Hasekihurremsultan1 ElvisDemir-moms Google’dan aç bi beyaz ekran parlaklığını da sona ver biraz ekranı izle gözlerin yorulur uyursun ahahahah
bikahveicelimmi ElvisDemir-moms bayramin ilk gunu uykusunu almis olabilen anne var midir ya varsa helal olsun 😂 ya evde bitmeyen islerden, ya yarinin stresinden…
mervee345 ElvisDemir-moms bende öyle ya çok heyecanlanırım ama nasıl uyuduğumu da hatırlamam düşünürken gidiyorum galiba😂😂