realmom Kızlar bebeğim iki gündür gece memeyi bulmakta zorlanıyor ağzına veriyorum tutmuyor ağlıyor kaşıkla mama vermeye başladım bir haftadır ek gıda diye acaba ondan yapıyor olabilir mi memeyi tutunca emiyor ama ağzına sokuyorum hemen almıyor emme refleksi mi kayboluyor nedendir bilmiyorum 4 aylık kızım geceleri sütüm azalıyor ve doymuyor o yüzden başladım
bloommom realmom benim oğlumda 4 aylık normalde sadece geceleri mama veriyordum ama artık meme de durmak istemiyor emmek istemiyor mecburen mama veriyorum bazen sağım yaparak besliyorum
Belinays_mom realmom bnm bebeğimde 3 4 aylıkken bi hafta sürmüştü edip etmiyordum zorla çok zorla veriyordum tutup bırakıyordu ağlıyordu istemiyordu biraz sürebilir sabırlı olun biraz stres yapmamaya dikkat edinn
Minel-inannesi realmom el salla 4.ay atağı gelmiş, hosgeldin de😊 uykuda, duşta, kucakta gezdirerek, pilates topunda ziplayipta neler neler denedik o atak zamaninin meme reddinde🤦 pes etmeyin gececek☺️
suhedaaaaa realmom Meme reddin hayırlı olsun bebeğim 5,5 aylık hala ara ara geliyor iki üç gün sürüyor. Sanki memeye geldiğinde etini cimdikliyormuşum gibi tavırlar bi bağırmalar amanın allahım
Neslihannnnnnn suhedaaaaa merhaba bebeğiniz emiyor mu acaba mama kullanıyor musunuz ek gıdaya geçtiniz mi
Sogukbaklava realmom 4 ay sıkıntılı biraz kızım o zaman meme reddi oldu döndüremedim. Direnin emzirmekten vazgeçmeyin. Süt az diye asla düşünme sütü ben üretir yok dersen üretmez