Telasemuduresi Pnr0190 ay bende az önce bunu yazdım öneri almak için. Bizde 5 ay 20 günlüguz durum aynen bu.
Kubra6095 Pnr0190 meraba 6 ay 18 günlük olduk dişi göründü ama huzursuzluk devam hiç uyumuyo diyebilirim kullandığınız granül diş çıktıktan sonrada işe yarıyormu denedinizmi yani sizce fayfasını görürmüyüz huzursuzluğu konusunda kolayca atlatmasına yardımcı olurmu doktoruma sorup kullanmayı planlıyorum bende
Pnr0190 Kubra6095 ilk gün tesadüf müydü bilmiyorum ama çok iyi uyudu.dün belli bir saate kadar iyi uyudu 4 TEn sonra tekrar vermeme rağmen huzursuzdu.sanırım yüzde yüz etkili sonuç yok ama fark yarattı mı derseniz evet rahatladı eskiye göre.
Kubra6095 Pnr0190 anladım 🙄 bakalım biz ne gibi bi etkisini görcez ilaç yarın gelcekmiş yarın kullanmaya başlıycam inşallah hemen rahatlar bebişlerimiz 🤲
nur_eayni_h Pnr0190 benim ki de öyle ya huzursuz tüm gün uykuya zor dalıyor ama aşırı zor. Ne sallama ne meme ne kucak hiçbişey rahatlatmıyor kendisini sadece kucakta gezme o da zor olarak sakinleştiriyor😔 sizinki de zor dalıyor mu uykuya?
Pnr0190 nur_eayni_h aynen bizimki de öyle.kafasını sürekli geriye atıyor direniyor memede uyurdu onu da istemiyor.4.5 saatin arkasından şimdi uyutabildim.🤦🏻♀️
Pnr0190 Kubra6095 etki etti mi? Bizde ilk gün iyiydi ondan sonra yine devam.Bir de atak haftasındayız sanırım onun da huzursuzluğu var.😞
Pnr0190 nur_eayni_h ayakta sallıyorum normalde ama son Zaman’larda direnmesinden dolayı ağzında emzikle omzumda uyuyor.dalınca hemen ayağıma koyuyorum iyice dalana kadar sallıyorum.
nur_eayni_h Pnr0190 aslında sallamadansa emzikle omzunuzda uyuması daha güzelmiş🤭😊ama Allah bize kolaylık versin 🤲🏻
Aryamurat Daha yenı uyuttum alt dişlerimiz çıktı üst dişler zorluyor şimdide ne gecemiz var ne gündüzümüz 5 ay 23 günlük uyku hiç Yok gündüz toplasan bir buçuk saat uyuyor gece 5 sabah 9 kalkyor kollarım bacaklarım koptu unutkanlık çattı uykusuzluktan
Pnr0190 Aryamurat bizim hala belirgin bir şeyimiz yok.🤦🏻♀️ Ne zaman çıkacak nereye kadar devam edecek bilmiyorum.Allah onlara da bize de yardımcı olsun 🙏🏻
Pnr0190 nur_eayni_h kolda güç kalmıyor 😄🤦🏻♀️ Güya desteksiz uyutmaya alıştıracaktım ama şimdi nasıl uyursa uyusun yeterki uyusun modundayım.🙄
Aliasafannesi Pnr0190 karanfil yağı ile zeytinyağini demedin mi? Yada elini sterilize edip damaklarina masaj yaptınız mı geçici rahatlama sağlıyor
Pnr0190 Aliasafannesi jel kullandık ama dediğiniz gibi anlık rahatlama yapıyor.Uykuya geçse bile sürekli uyanıyor.🤦🏻♀️
nur_eayni_h Pnr0190 kesinlikle ben de öyle düşünüyordum ama şimdi sadece bir süre gezerek mayışıyor sonra oturunca kucağımda devam ediyorum sırf uyusun diye 🤦🏻♀️🙄🙄🙄