happymimomyyy Selam kızlar. Bebekleriniz kaç ayında diş çıkardı? İlk dişlerinin fotoğrafını paylaşır mısınız?
dayes happymimomyyy 5 Ay 18 günlükken çıkardı fotoğraflarda belli olmuyordu çay kaşığı değdiriyordum ses çıkıyor mu diye
Aselinannesi0655 happymimomyyy 8 aylıgız dün iki adet dişi çıktı tırtıkları gözüküyor 🤪 diger kızım 7 aylık çıkarmıştı çıktıgını daha anlamadım ama ikinci kızım 10 gündür iki tırtıklı diş için bizi mahfetti
Elvinemine Aselinannesi0655 ay beni desen hele benim kiz 10ay 5gunluguz ayımızi dolduruncadan basladi bi tane disi cikti birde cikmak istiyor .inan kaynanan gelin ikimizi de mahv etdi ya😂🤣dun oturduk karsilikli agladik o kadar yani
Nermin_Ecrin Merhaba 8 aylık olmak üzereyiz 4 aylıkken alt 2 dişi çıktı 6 aylıkken üst 4 diş birden çıktı şimdi şimdi ise alt iki dişin yanları çıkıyor çok sıkıntılı bir süreç Allah hepimize yardım etsin ve sabır versin 🤲
merveipkknn 6 ay 24 gunluktu bi tanesi cikti 3 gun once yani, digeride bu hafta cikar gibi gozukuyo 🥹
Ffffo 6ay 25günlük ilk dişimiz 1hafta içinde 2.dişimiz cıktı. iyi mi oldu kötü mü bilmem ama cok ısırıyor emerken ya çıldırıyorum valla🙂↔️😕
Nermin_Ecrin Ffffo bizimki sadece mama ile besleniyor kaç biberon ucu kopardı haddi hesabı yok eline geçirdiği herşey ağzında geçen gün ablası okuldan geldi beslenme çantasında spagetti vardi avuçlamis onları yemeye çalışıyor 🤣🤣