[silindi] Kızlar bu haberi gördünüz mü kandım dondu! Allah belasını versin! Şırnak’ta olup denk gelen var mı burda bu doktora? Ay allahım napıcaz biz kime güvenicez??
Deletedmom_215 [silindi] en üzücü olan şeyde iki gün sonra çıkıp kaldığı yerden devam edecek olması..
aylaa26 [silindi] ben göreli çok oldu hatta paylaşmak istedim sonra vazgeçtim sonra etkileniyoruz niye paylasıyosunuz diyen bi linç tayfası gelebiliyor 😅
[silindi] Aklimideliricem ya ben niye yeni gördüm gerçi gündem o kadar kalabalık ki nereye bakalım 🤦🏻♀️
Nazliezgi Görmemiştim ama gerçekten doktorlar da böyleyse biz kime güveneceğiz hey allahım bu nasıl iştir 😒
[silindi] aylaa26 yani kimi insan duygularını paylaşıp konuşarak aşabiliyor ben de burda insanlarla konuşmak istedim, etkileneceğini düşünen kanım dondu yazan bir başlığa tıklamayabilir mesela 🤷🏻♀️
Kitsu Amerika avruba gibi ülkelerde o kadar yaygın bir dolandırıcılık şekli ki ülkemize geç gelmesine şaşırdım
Kitsu [silindi] kanser teşhisi koyup kemoterapi verenler neler neler. Bence ülkemizde çok var da denetim yok. Mesela yenidoğan çetesi..