avjinbebek İki günlük kızım emzirmek istiyorum ama emiyor güğsümü sıkıp ağzına damlatıyorum ne hep uykuda ne yapım,🥺
Gokturkmom avjinbebek mamajoo silikon ucu tavsiye ederim en ince silikonlardan bebek rahatça emebiliyor hemde göğüse yapışıyor
cans1405 avjinbebek bebeğim 18 günlük benimde aynı şekildeydi kavrayamıyordu weebaby markasının silikon göğüs ucunu aldım 18 gündür o şekilde emiyor. Bu arada benim bebeğimde çok zor uyanıyordu hafif sarılığı varmış o uyku yapıyormuş bi türlü uyandıramıyordum saat başı emzirdim geçti çok şükür🥰🧿
yasemiinnn2102 Bende ilk günler meme reddi yaşamıştım canım silikon göğüs ucu deneyebilirsin kolayına gittiği için hemen tutuyor
H12345 Gokturkmom merhaba göğüs ucu seebıyle bebegım tutamıyor sözde ( ıkıncı bebek olmasına rağmen ) yani abısı 6ay sılıkonla emdı ama bu ıkıncı bebegım benı emmıuor zaten ama sılıkonuda kabul etmıyor bıberonu sevıyor napmam lazım Sılıkonla emmesıne razıydım
Gokturkmom H12345 Denemekten zarar gelmez bence ,Biberonla veriyorsanız sağımla ilerlemek çok yıpratıcı bi süreç ya😔