berivan2709 Arkadaşlar ben hipp kullanmıyordum bebek ishal oldu sma ya geçtim yine aynı şekil ishal mamadan mıdır hangi mamayı kullanmalıyım
Prenses_annesi22 berivan2709 ıshal dediğiniz gunde 5den fazla kaka yapmasıdır 10kerw flan ozman ıshal dıyor doktorlar bnm oğlumda hıpp ıcıyor cıvık yapıyor ama sonucta kabız degıl ve 1 gunde 2 kere yapıyor. Bence normal bana gore
Karanirem berivan2709 hipp piyasadaki en iyisi bence şuan nasıl ishal yani bebeğiniz kaç aylık kaç kere tuvaletini yaptı
elizz_momm berivan2709 hemen mamaya bağlamayın ishali altında başka bir neden de olabilir doktorunuza danışın olabilir ishal düzelir mama değişikliği sürekli bebeği rahatsız edebilir
berivan2709 Karanirem 15 i geçiyor ve çok cıvık ishal şeklinde hastaneye gittim bir sürü test yaptılar herşey temiz olunce bende mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
berivan2709 @Karanirem sma verdim 8 9 defa yapıyor elimde hipp vardı bugün yine denedim bildiğiniz fışkırarak kaka yapıyor bende anlamış değilim ya
Prenses_annesi22 berivan2709 aa ozaman vermeyın su ıcırın bol bol bebelac gold kullndm bn oda kabız yapıyor doktor bıze hıpp dedi onu aldk sukur gayet guzel geldı bıze aptamıl doyurmuyor bızı mesela her bebek faeklı
berivan2709 Prenses_annesi22 anladım çok teşekkür ederim bizim bebekte hipp ile doymak bilmiyor her bebek farklı doğru mamayı bulmak bile biraz zor oluyor
Karanirem berivan2709 ya 40 günlük bebek çok sık kaka yapıyor ve sıvı sekilde yapıyor o yüzden ishalle karıştırıyo olabilirsin
Karanirem berivan2709 zaten ishal gibi yapar 40 günlük bebek gayet normal şimdi anladım ben ne demek istediğini aslında 😅
pelnora Hipp bizde aşırı gaz yaptı korkulu rüyamdır hipp keçisütü golden goata geçtik aşıırı memnunum nerdeyse sıfır gaz kabız yapmadı her bebek her mama farklıdır deneyimleyin anca öle