HazelSeren Kızlar bebegım bu aralar cok huysuz sut ıcerken bazen aglıyor uzatınca yatmak ıstemıyor sureklı emmek ıstıyor bu son ıkı gunde oldu sutumde var sızce neden böyle sızde durumlar ne
NurrC HazelSeren bazen bize de oluyor. Ya gazı oluyo ya uykusu çözüyoruz genelde daha şiddetli olmuyor sıkıntılarımız
Amineyusufmuhammed HazelSeren gazi vardir karni agriyo dur masaj yap konus onunla gez oyun oyna valla Ben oyle yapiyodum benim ki kolik bi bebek ti zor bi bebek hala oyle ama alistim😆
Isil26 HazelSeren bizim.de 3 aylik uyumaya direniyor gezmek istiyor sonra emmiyor emerken agliyor bu defa da emmeyi birakmiyor anlayamadim ben de
ozgmlym HazelSeren benim kızımda 3 aylık deli gibi uykusu geliyor inatla uyumuyor ağlıyor uykusuzluktan gazı cıkıyor karnı tok altı temiz ama inatla uyumak istemiyor bazen meme reddi de yaşıyoruz
Amineyusufmuhammed HazelSeren Rica ederim sicak tut sirtini ayaklarini guzel ce kundakla battaniye sar salla uyut iyi gelecektir
Isil26 ozgmlym emmek istemediginde zorlama daha cok reddeder red olarak da dusunme birakmz o seni annesi
ozgmlym Isil26 inşallah :( zorlamıyorum zaten uyumak üzereyken ve uykudan kalkınca emiyor allahtan teşekkür ederim canım