Derinmevzu Kızlar malum ek gıdaya geçtik illaki kıyafetlerine bişeyler bulaşıyor önlük takmamıza rağmen bu lekelerle nasıl başa çıkıyorsunuz
GoNcaN Derinmevzu cnm ön programa bizim detarjandan ariel koyuyorum 2. Göze dalan granül mayik koyuyorum öyle yıkıyorum ama 2.kez durulamaya atıyorum birde hemen beyaz sabun sürüyorum lekenin üstüne 🤗
Derinmevzu Yigitkomuz_ bende konsantre aldım canım demek ki ben hemen yıkamamışım lekeyi. Kaç gündür uğraşıyorum gitmiyor lekeler artık çıldıracam. Hadi bir kaç parça kıyafetini eleyim dedim evde giyer bişey olmaz dedim ama baktım o durumunda önüne geçemiyorum en iyisi çözüm bulmak
Derinmevzu gezgin_anne onu duydum ama denemedim ya her lekeyi çıkartıyot mu mesela meyve lekelerinden bezmiş durumdayım. Birde bir iki gün beklese çıkıyor mu bazen gözümüzden kaçıyor ben çamaşır asarken falan görüyorum bazen de
Derinmevzu GoNcaN peki yünlü kıyafetleri nasıl yapıyorsun canım yüksek derece yıkandığı zaman çok kötü olmuyor mu
Derinmevzu gezgin_anne ay inşallah memnun kalırım artık bişeyden yoksa çitilemekten kafayı yiyecem ben artık 😏🤦🏻♀️
Ezgocan Bulaşık makinesi tableti ve sıcak suyla bekletip makineye atarsanız lekeden eser kalmıyo iki kere durulama yapıyorum ben kimyasal kalmasın die
Busraa6842 @Derinmevzu dasty deterjan kullanın. Makinaya atmadan önce sıkın atın lekeden eser kalmaz.
Serene Yıkandıktan sonra farkedilen meyve lekelerine bir çözümü olan var mı acaba? Birkaç parça gezmelil kıyafetimiz olmuş,yıkamadan önce görmemişim.Yıkamış bulundum,asarken gördüm.Şimdi çıkartma şansım var mı?
Derinmevzu Serene bende o durumdan şikayetçiyim işte beyaz sabunu deneyim bakalım o lekelere de iyi gelecek mi acaba