eses123 İshalimiz olduğu için doktor zinco şurup verdi burada bakarken iştah açtığını ve bağışıklık için kullanıldığını okudum doğru mu acaba?
Biz3kisiyiz_ eses123 Bağırsak florasını düzenlediği için otomatik olarak bağışıklığa da etkisi oluyor iştah için de her çocukta geçerli olmasa da iştah açıcı özelliği bulunuyor içeriği çinko olduğundan
miniklerimad eses123 doktor bebeğime ishalken vermişti iştahı kapanacak yemeyecek ama bu şurubu içsin toparlar demişti sonra ben içeriğini beğenmeyip başka aldım hastalık zamanlarında kullanıyordum işe yarıyor
bebeklerrr eses123 evet ben hastalık döneminde veremedim midesi bulandıgı için sonra verdim iştahta faydası olduğunu düşünüyorum daha çabuk toparlıyor yediği içinde .
user11 Bize de verdi İshal tedavisinde kullanılıyormuş bağışıklık için de iyiymiş iştahı da açar inşallah
eses123 miniklerimad ya normalde de iştahlı bir bebek değildi ama şuan enfeksiyondan dolayı hiçbir şey yemiyor ne ek gıda ne mama inşallah bizde de iştah açar 🥺
Kitsu Ben yenidoğan döneminde kullandım sancı yaptı bebeğime o yüzden bıraktım. Bazı bebeklere dokunabiliyormus
miniklerimad eses123 yemek yemiyordu enfeksiyon tavan yapmıştı hali yoktu çocuğun berbattı hatırlamak istemiyorum