defneninannesiyim 13 aylık kızım inanılmaz derece de ağzı kokuyor bunun sebebi nedir sizce üste bir dişin ucu görünüyor acaba diş çıkacağı için mi bu koku ya da enfeksiyon mu?
bikahveicelimmi defneninannesiyim dis de olabilir ama enfeksiyonda cok kotu kokuyor gecenlerde ben de ayni seyi farkettim iki gun gecmedi ateslendi doktora gittik bogazinda virus var dedi
Prensescilek defneninannesiyim merhaba bademcik veya boğaz enfeksiyonu geçirebilir heran. Dikkatli olun ve sürekli ateş kontrolü yapın .
Meri-Mel defneninannesiyim Reflüsu olan bebek de ağız kokusu olabilir ,boğaz enfeksiyonu olabilir ,diş var ve temizliği yoksa olabilir
defneninannesiyim kimbumadam kızımın hiç dişi yoktu şimdi bir kaç tane aynı anda geliyor ağrılı geçiyor gszlı bezle temizlik yapıyorum doktor önerisiyle ağız kokusu çok feci şuan sürekli salyası akıyorrdu bir iki gündür ve şuan dünden beri koku var bayram ağzı doktor da yok
kubra00k Canım benim oğlumdada var. 18 aylık. Dişleri çıkma aşamasında oluyor. Doktoruna sordum dişleri çıkarken iltihap yapıyor olabilir o kokuyordur dedi. Süreklide fırçalıyorum ama geçmiyor