Birbahargunu Kızım 16 aylık 3 gecedir rahat uyuyamiyor sürekli genizden horlama sesi hasta da değil ama uyurken horlama var birden neden böyle olur
hasmelad Birbahargunu geniz akıntısı vardır Burnu doluyordur Serum fizyolojik ile açın Zaten açıksa hava verin evde makineniz varsa İyi gelecektir
Birbahargunu Meri-Mel geniz eti yoktu yani hiç bakilmadi ama ilk kez böyle oluyor sonradan mı olusan bir şey
Birbahargunu hasmelad nebul ile hava verecektim ama şarj aleti kayboldu bulamıyorum o kadar ihtiyacım var ki burnunu da temizliyorum ama bahar alerjisi gibi sanki farklı bı tıkanıklık var bilemedim
Birbahargunu Meri-Mel bilemiyorum polen mevsimi biraz rahatsız ediyor gibi alerjik olabilir, nebul şarj aletini bulamıyorum en ihtiyaç olan zamanda
Birbahargunu Meri-Mel ya öyle mi Nexus taşınabilir olan mı ben evdeki birkaç cihaza taktım ışıkları yanmadı
Meri-Mel Birbahargunu Evet canım aynen bizimde ondan var 💜🌷 İyiotirmamistir oluyor her türlü kablo ile 🥲
Birbahargunu Meri-Mel Allah razı olsun siz diyince denedim bir tane şarj uydu kullanabildim sonunda 🥰🌸insallah bebeğim biraz rahatlar
Meri-Mel Birbahargunu İnsAllah canım çok sevindim çok geçmiş olsun benim kız da öyle uyurken yapicam ben de 😌