momybaby1 Merhaba anneler Benim buzlukta süt stoğum var hepsinin tarihi üzerinde yazıyor. Bağışta bulunmak istiyorum bebeğim biberon ile beslenmeyi red ediyor nasıl yapabilirim. Mersinde yaşıyorum Erkek bebeğe bağışta bulunmak istiyorum
bagdatcesur momybaby1 merhaba antalyadayız dilerseniz numaramı ileteyim bebeğimiz var erkek hasta Mersin’de arkadaşım eczacı sizdn alıp bize yollayabilir
dnzzynpmom momybaby1 her annenin sütü kendi bebegine göre değil mi ya benim bildiğim yeğenimi ablamın görümcesi gizli emzirmisti yoğun bakıma aldılar sonradan söyledi ben emzirdim diye yani her bebeğin sindirimi farklı bence ama bilemedim
bagdatcesur dnzzynpmom hayır tabiki doktorumuz önerdi domuz gribi oldu bebeğimiz anne sütleri sayesinde iyileşti sadece uygun koşullarda saklanmalı ve sigara alkol ilaç kullanılmamalı dedi
dnzzynpmom semavat valllahi ablam diğer ablamın düğünü için kıyafet bakmaya gitmişti sözde durmamış durmayınca acıkmıştir diye emzirmis ama ablam gitmeden zaten emzirip ek gidasini vermişti bence onlar niyet olarak farklı emzirme yapmış 🤣🤣